Followers

Tuesday, January 25, 2011

Blogger Kacak Lagi Bergaya



Ye kite Bersua Kembali Bersama Abg Fekri, lama sudah den ni tak update blog
rindu plak rasenye,

Seketika tadi aku
terpikir  satu idea dari otak aku yang agak karat la jugak, baru lepas abis kelas kata kan...
ye2 abaikan..

Abg fiq ni ahhh..nak Update pasal Blogger Lelaki Kacak Lagi bergaya,
sape2 rase diri tu kacak lagi bergaya sila angkat tangan,
jangan malu2 kambing siam...

sudah semestinye aku orang pertama yang angkat tangan..
mengaku kacak lagi bergaya..."kene la bajet hot sikit"
yeee!!...hidup mesti diteruskan "Motif"??

Orite abg teruskan la dengan misi abg ni ye "abg ye"
"abg2 nak sain"

Sila Click blogger yang kacak2 kat bawah tu,singgah ler...
mai la...



Hizami Li, ye itu Nama Berliau


Pojie Budak Landon La konon...


Pojiah,datang melaka tak pandai nk pelawe aku makan..



Amir Naufal kene la promote jugak,kacak ape,,
konon nye la..



Ijat Aben...huu..
amoi gamai suke die...bru jew buat blog sudah gamai amoi2 follow



Daniel Adie,budak Melaka..
die terpasan aku dekat bowling,malu la tu nk tegur~



sahabat baik Hanis Zalikha,dak ni Stdy Dekat Jerman



Fie Omar,Peminat Kipas aku 


Haikal,blog beliau pelbagai info yang menarik tak caye
try jengok2.



Pakwe adira agak nye..lagi stu pew yang aku suke
mamat ni,SUKE CAKP LEPAS tapi best,
 layan jew



Hero Blogger,Aizul Marcello photographer pow die
meh la shoot aku plak..

Ok Puas tak??puas kan..bagi wanita2 diluar sana dapat la cuci mata sikit
bagi lelaki kat luar sana jugak cuci kaki jew la...

View2 la blog2 yang tercalon ni..pasti puas hati

Sekian Terima Kaseh :-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...