Followers

Thursday, March 24, 2011

Faker!!


Cakkk,
mud suke ria di petang hari...
meh sini,abg ade storyy panas.dan tinge aku yg kembang semakin menjadi kembang dan kembang!!!
Baru jew nak lelapkan mata,tetibe Cik Alea membe fb aku,bagi tahu yang aku telah di Fake!!
sonok kan,kene fake cam artis dah aku.....

Nak cakp muke aku ni nsem xde la sangat,alalala mat pakistan ade ler,bak kata gosip2.
ishhh malz jew nak layan semua ni,nseb baik yg fake ni gune gambau aku zaman biler ntah,zaman aku belum cun lagi...

cube try aku gune gambar monyet,ade orang nak fake tak???
tepuk dada tanya nak makan ape...


"faker"JEBAT KEPARAT 
Ni Fake tu,kononye jebat,,,aku ni hang tuah,meh fight2 sama aku,giler punye orang
naseb baik aku tak boleh add orang,erkkkk boringgggg~~

dah berapa orang dah kene fake yang Aku tengok,mereka2 ni tak ade didikan sivik ke nak fake2??
tak ade duit nak beli pencuci muka??,aku tahu la muka aku licin~"edit"
die malu agaknya muke ade jerawat batu,xpe la..lepas dah bersih muka tu,kasi tukar profile picture tu ok

pic aku tu xcun jangan guna buat profile picture haram~

ye udah ye malz saya mau layan itu orang.
bye2~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...