Followers

Tuesday, April 5, 2011

Big Give Sahabat Contest


http://sudirman1809.blogspot.com/2011/04/contest-lagi-untuk-anda.html

Assalamuailaikum,
hari selasa yang sungguh indah,dan sangat mengantok almaklum ler tengah honey moon kan seminggu,
jadi aku sempat la join contest lagi yang dianjurkan oleh Sudirman Abdul Rahman
time free2 cam ni la,aku nak update belog.

Kalau mau tahu aturan contest ni sila rujuk belog sudirman,click jew banner tu
jap2 aku join big give sahabat contest,adakah aku tahu ape erti sahabat??
sudah semestinya tahu,aku kan sahabat yang baik,"baik la sangat kan"

Sahabat susah senang aku


Yeahhh abg comel ni Amir Naufal Na,salah2 bukan comel abg gemok kita panggil dia.
si amir ni aku mula kenal,sejak aku mula pratical dekat MITC melaka,bulan 8 kemarin baru lagi
aku kenal amir ni dari Fb la,dia yang coba goda aku,,ape boleh buat kan..hak tuuiiiii~
lagi pon rumah dia depan MITC tempat aku pratical,selalu jugak aku tumpang rumah dia tu,dekat je kot hari2 aku bangun lambat.....


walaupun baru jew kenal cam2 kenangan manis aku dengan amir ni,serius aku cakap aku suka kawan dengan amir ni,dia baik,suka tolong orang,skema,yang utama aku respect dia sebagai kawan,solat tak lupa!!!
dia selalu ingat kan aku,suruh solat aku jew yang degil....
aku sayang amir,cam mana aku sayang family aku.


amir ni selalu jebak kan aku dalam masalah makan die,suke sangat ajk aku makn mcd,tgk skung berat aku pon,70 kilometer sejam,
tengok wayang sejak,aku kawan dengan amir ni,aku dah suke tengok wayang giler la!!!abis duit aku melayang2~


yang paling kelakar amir ni kan,kalau dah buat sesuatu keje,dia boleh lupe plak,tanya aku
adesss..."kan dah kene bodoh sama aku"tapi lupa2 dia ni,cerdik akal amir ni.

yang tak lei lupa,gi kedai burger,ade abg ni tanya adik beradik kew??
cam kelakar jew,mana taknye tengok la kening dia,sama kan dengan aku tebal cam chin chan
cuma saiz jew yang lain,amir gemok aku slim...


Amir ni la selalu,bawak aku jalan2 kalau xde dia,xde sapa yang nak bawak aku jalan sana sini
tgk wayang sama2,pehhh giler la..aku syang amir,sebelum ni aku sangat berbeza
selepas aku kenal dengan amir,baru aku selalu dapat gi tengok wayang,kalau tak aku duduk jew dekat rumah adab ayam kat reban tu,


amir banyak bagi semangat dekat aku,kalau ade masalah peribadi semua aku citer dekat die,walaupun aku baru kenal dengan si amir ni,aku percaya 100% dengan dia...

Aku berharap,dapat berkawan dengan amir ni sampai bila2,kalau tak ade dia,ntah cam mana hidup aku nnt
sbb aku dah rapat sangat dengan die,cam kembar siam aku,kawan yang lain jugak aku tak lupa,aku sayang sangat semua kawan2 paling rapat dengan aku...


Sahabat sampai bila2,itu janji aku...:(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...