Followers

Thursday, July 14, 2011

Review Cincai Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2





hye kak kiah in the house!!
tadi kan tadi kan,pokcik gi tengok citer Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2 
sangat mengujakan,5 tahik bintang aku bagi ko~

rm6 ringgit jew aku tengok tadi,murahan dan berpatutan


'Harry Potter dan Azimat Maut: Part 2'
5 daripada 6 bintang
Rated: PG-13 untuk orang yang rase2 die mengandung jangn tengok
Cast: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Ralph Fiennes
Pengarah: David Yates
 masa: 130 minit



kali ni
  pertarungan akhir antara wira tituler (Daniel Radcliffe) dan musuh yang jahat, Voldemort (Ralph Fiennes) best giler sapa yang tak gi tengok,sangat rugi habis

tadi masa aku tengok pun cam sedih jew,citer harry potter dah nak tamat
ingat lagi, kecik2 jew masa dulu dorang berlakon
sekrang dah besar panjang ,

nak tahu ape jadi last nnt??harry potter terpaksa mati dalam citer tu
orang jahat berkuasa,dalam dunia tu..sekian 
tamat~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...