Followers

Saturday, July 16, 2011

Aksi Terlarang Akim




oh yeahhhh
masa yang terbuang ni la kejaan aku buat time2 tak ada apa nak buat
shoot anak2 buah aku ni,semua gedik2

jadi
harap gambar2 yang aku saji kan kepada reader berpuas hati la yew..ni budak2
xpe tengok jew,tak ade seksi2 punya

kali ni semua boleh tengok,orang kuat iman kew tak kuat ke 
boleh tengok,

gambar ni semua aku yang shoot ok!!
tangan aku sama jari jemari ssh nk berjinak2 dengan camera
nikon d3000 liat~ "tak suke sya"notty
.
.
.

 Tarian tiang atau juga boleh dikenali  sebagai pertunjukan harimau~


buat2 gelak padahal lepas tu melalak,berlakon jew ni


riak muka yang sangat garang!!,ni adalah gaya kuak paksa~


ok yang ini plak,berlagak cun ler sangat kan,aku lagi cun :D


 Ini Bukan iklan gigi~




Akim : Siap kau kalau dah sudah shoot aku,..erkkk
Irfan: erkk...sabar jew la..

ok ini saja hasil2 tangkapan yang telah di buat oleh saya pada bila ntah
baru nak update,

lepas ni nak update pasal lembu plak.lembu dekat umah aku
dah bersalin..anak boboi lagi...

ok
sampai disini saja abg berpopetpotpet sehingga berjumpa dilain
waktu bye2~

Mawi & Fiq Fikri - HambaMu




Selamat petang
wahh hari ni aku jadi baik sikit,nak kongsi banyak lagu mawi yang terbaru,ada yang
tak pernah dengar lagi??


Kontrol Basi With mawi

meh!! aku siap bagi lirik sama download lagu Hamba Mu
lagu dia rancak,tapi xyah la nak joget2 sana sini,

Kalau kita perhatikan lirik lagu ni betul2,banyak benda yang tersirat
dan tersurat,pandainya aku berkata2, terharu~
  
Jum hayati sama2~
.
.
.
.

Download ----->Hamba Mu

Ke arah satu perjalanan
Dalam sebuah kehidupan
Demi untuk mengecapi
Hasrat murni di dalam hati

Usaha dengan doa
Masanya akan tiba
Dengan restu Illahi
Kelak pasti akan ditemui
Suluhkan cahaya di hati terang (Allah)
Tunjukkan jalan seandainya hilang (Allah)
Tegakkan perjalanan yang bakal ditempuh
Tegakkan semangat bila runtuh
Setibanya di sisiMu ku berserah
Terimalahku hambaMu Allah
HambaMu Allah
Sekiranya takdir menguji
Cekalkanlah hasrat di hati
Semoga kesusahan bisa
Mengajar erti terus asa
Usaha dengan doa
Masanya akan tiba
Dengan restu Illahi
Kelak pasti akan ditemui
Suluhkan cahaya di hati terang (Allah)
Tunjukkan jalan seandainya hilang (Allah)
Tegakkan perjalanan yang bakal ditempuh
Tegakkan semangat bila runtuh
Setibanya di sisiMu ku berserah
Terimalahku hambaMu Allah
Dengan restu Illahi
Kelak pasti akan ditemui
Suluhkan cahaya di hati terang (Allah)
Tunjukkan jalan seandainya hilang (Allah)
Tegakkan perjalanan yang bakal ditempuh
Tegakkan semangat bila runtuh
Setibanya di sisiMu ku berserah
Terimalahku hambaMu Allah
HambaMu Allah
HambaMu Allah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...