Followers

Friday, August 12, 2011

Mahukan Blog Pamous Seperti Pamela Anderson??





Bukan pamela??

Mahukan Blog pamous macam Pamela Anderson?? 
Yes  setelah beberapa hari aku tak update blog memang rindu sangat nak update,rindu nak tengok reader2 yang setia mengomen blog aku.

Jadi ada sapa yang nak blog menjadi seperti superstar??seperti Pamela Anderson?”nyot nyot nyot”

senang je kalau nak blog dikenali ramai atau pamous giler habis,
jap2 aku nak citer pasal blog ok Bukan pasal tuan empunye blog,

kalau tuan nak pamous ada cara lain gi interview nona ke ape ke yang sama waktu dengan nya...

Kalau nak blog dikenali ramai gi jew apply dekat remaja dalam ruangan blogspot aku ni dah berjanggut gi apply  tak masuk2 jugak dalam ruangan blogspot remaja
 bilakah cik Remaja nak terjah blog saya plak??

mungkin
 tak ade rezeki nak masuk,bukan aku je yang mohon
ramai lagi...

terserlah tak kegedikan aku nak masuk remaja??hahh nampak tak 
nampak tak?

Nanti kalau dah masuk remaja xpayah buat citer yang remaja tu terjah blog awak tu tanpa apply ape2,konon pamous la tu kan pui!!

sebenarnya banyak lagi cara nak pamous kan blog korang
cer try usaha sampai berjaya oh yeahhh!!!



:'USAHA escalator Kerjayaan,jangan nak mudah, naik Elevator!!"cara kotor

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...