Followers

Sunday, August 14, 2011

Berfesta Malam Muda Mudi





Baca doa sebelum memulakan,aktiviti aktiviti
liar di malam hari....

tak ada la liar sangat,merepek ok....aktiviti
yang berlangsung semalam selepas berbuka puasa dekat masjid selat with Efun
mula memang tak tahu nak berbuka dekat mana,jadi si efun ni ajak buka dekat masjid selat
go to go la...

kebetulan si amir ade program dekat masjid tu jadi die terjoin
aktivit aktiviti liar ini,cuba kita bayangkan kalau umie si amir ni nampak amir karok!!

karok karok karok karok






Sory saya memang cam ni,kotor sikit...




Selepas itu kan aktivi tawaf dekat padang satu malaysia,jalan kaki ok
tawaf atas pasir adesss....

kalau nak tahu aku la org yang paling banyak makan
dekat situ,kembung perut ni!!!

Aktiviti light graviti cam tu la agaknya...
suke suke je time tu sampai la jam 12.00am tak balik2...

singgah plak dekat kedai air buah gelas besar "De Putih"
perhhhh makan nasi lemak double sama air buat buah gelas besar...mengandung kot...




banyak yang tak jadi sebb kami bukan pro,kalau nak nampk pro 
ikut kan hati edit dalam adobe je sudah..:)


ok setakat ni saja entry aku kali ni...harap
maklum...

Apabila Si Blogger Pendengki!!





Wahh hari ni tajuk sangat panas!!
Si blogger Pendengki...

wahhh teruja sekejap!!! ade jugak orang yang nak dengki sama aku
tak sangka plak kan.. dah bergelar blogger plak tu 
pamous plak tu,"masalahnye pamous ke lagi"???

kita kn sama kaum..buat ape nak jatuh kan sesama kita??
itu la orang kita,tak boleh tengok kita berada dekat atas sikit,ade jew orang nak sakit hati..
mungkin perasaan jeles yang menebal dekat diri berliau...
masih tak sedar lagi tu...

ok ok dah macam tak ada orang lain ke nak
didengki??

Apa sebab nak jatuhkan sesama kita??

Kau ade sakit jiwa??

Atau pun kau memang si pendengki tak boleh tengok orang senang??


wea wea pemikiran matang sikit wea jangan
jadi kan diri tu sebagai budak2 yang mintak susu dekat maknye....
"wahh ade ayat baru"

Perlu ke  nak memburuk kan orang dengan update entry kamu tu??
kalau nak memburuk kan orang tu biar la citernye betul..jangan main
ikut suke suki je tulis tanpa usur periksa...apehalll!!!

macam dah tak ada cara lain,nak up kan traffic..
manusia oh manusia...

kalau nak kritik biar depan2 la awak,tak payah nak citer dekat belakang2
cuba jadi orang yang matang,ini tidak duduk celah batu
bisik2 sama semut,citer keburukan orang....

Itu la duduk dekat dunia,kalau tak susahkan orang lain tak boleh??

awak bagi susah kan diri awak dulu,lepas tu baru awak boleh rasa
cam mana...ada paham??mesti tak paham..
kalau tak paham gi amik khusus Bahasa melayu...

lepas ni nak update blog awak tu pasal sapa pulak??

Tak paham tak paham....
awak tu dah besar panjang,walaupun nampak kemetot tapi mulut
berbau bangkai tikus, sedar la wea!!!

ok ok sudah2 jangan panjang2 kan citer ni
orang yang matang je akan bersikap profesional,buat tak tahu sama orang cam tu
kalau dia dah penat,tahu la dia nak diam~

tak tahu plak ,kalau dia tu tak reti nak duduk diam diam
cam baby la,merengek nak mintak susu~

Jadi Wahai blogger blogger tak payah la buat citer
yang berbau busuk,dengan niat nak menjatuh kan sesama kita,
kita kan satu malaysia..

Wasalam......

:' BLOG awak BloG AwAK LA..bLOG sAYA bLOG sAYA LA SUke SuKI lerr....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...