Followers

Sunday, August 21, 2011

2nd Video Pecaya Padaku Version Lelaki Geek




Hye hye hye hye....
Percaya padaku version pokcik fiq,panjat boboi taw
Tetibe gerak hati nak buat Video untuk nenek saya Zoey joyah

Sebab dia pernah cakap sama aku,dia suka lagu dekt blog aku percaya padaku,
Jadi sekarang aku buat version sumbang aku,berani tak berani la jugak

Ada yang tak suka??sila unlike jangan banyak bunyi bulan2 puasa ni
Dose taw...

Sapa yang suke sila Like banyak banyak

Sory video tak bape nak cantik,cam tuan dia jugak
Hope korang korang terhibur dengan nyanyian aku tadi,ok sesapa yang nak aku nyanyi kan lagu Untuk korang boleh la bagi nama dan no telefon

Sudah ok mecarut di situ

Layan video dekat bawah ni...Khas untuk Zoey

Percaya Padaku
.
.
.

Vlog sesuci lebaran
.
.
.

Agak meluat distu harap tak muntah
selamat berpuasa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...