Followers

Tuesday, September 6, 2011

Beraya Bersama Blogger




Salam reader!!
selamat selamat selamat sudah 4hari aku tidak update blog
mesti rindu kan kan kan,jangan tipu berdose besar ye..:)

ok kita teruskan dengan tajuk utama kita,beraya bersama blogger
yeahhh dapat beraya sama2 blogger yang lain

yang turut serta Qarl,Syaz,Daniel Adie,Nabil Aizat,Amir Naufal NA,Hizami Li
dan adik kepada Nabil Aizat Hanis zalikha Zalikha saja ye comel orangnye

Jadi mula2 kita beraya di rumah Hizami Li dan selepas tu
beraya rumah Daniel Adie plak "Blogger Melaka"

dua buah rumah je pergi beraya,jadi la daripada tak ada
sekurang2nye si adie bagi aku ampau tipu sikit  untung la kan..

         Qarl                                      Syaz                                  Daniel Adie                            Nabil Aizat
      Hizami Li                                       Miss                            Zhalikha                       Amir Naufal NA


Semua cun cun cun !!!

Rumah Hizami Li
`
Mee sup dekat rumah hizami pun sedap,lazat!!!mesti  zami letak ajinomoto lebih ni, botak kepala den

     

Rajin hizami Boleh buat menantu,mak sama ayah hizami tak ada jadi hizami yang jadi perlayan
mesra...




Lepas beraya rumah Hizami Li kite serang rumah cikgu adie 


Daniel Adie

 


Dinding mahal!! corak2 tu adie yang lukis,nanti rumah aku nak suruh dia design kan
bagi cantik mewah dan elegan :D



Masakan Cik Adie sedap!! aku 2 kali tambah ye tak tipu 



Aku peminat besar abg nabil ni,"abg la sangat kan"apa2 pun lesung pipit tu mahal wokkkk





 Penutup bagi jalan jalan raya bersama blogger blogger antarabangsa


memang seronok beraya sama2 blogger,ada yang tak pernah jumpa dapat jumpa jugak
peminat ni peminat ni,yela yang aku jumpa ni semua artis
blogger pamous!!


tak sempat nak mintak sainn.....


Apa2 pun memang terbaik!!! korang semua!! ada masa kita jumpa lagi:)
mintak maaf kalau abg fiq ade terguriskan hati sapa2 ke mintak diampun
wasaalam~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...