Followers

Wednesday, September 7, 2011

Kumpulan VIP,Forteen,Dan Tiga Dibawah Naungan KRU Terbaik!!


Kumpulan dibawah naungan KRU Studios iaitu Tiga yang terdiri daripada Hana Amira Mohd Hatim atau Hana, 24,Fazuin Mohd Yusoff (Faz), 25 dan Stephanie Goh Mei Yee (Steph), 23, itu berkata, aku harap populariti kumpulan penyanyi wanita akan kembali diterima masyarakat.seperti dulu2 contoh kumpulan elite dan feminin


kalau kita dapat lihat jepun dan korea mempunyai ahli kumpulan yang banyak dalam satu kumpulan
baik laki baik perempuan,ade nak ahlih nak sampai 20orang perhh gila bapak!!!


Apa rahsia dorang,kekal sampai hingga ke hari ini "cehh ayat nak skema kan"


.
.
.
.
.
.
.
Kumpulan VIP 
yang bernaung di bawah KRU Record ini dianggotai oleh Ryan, Yandy, Adam, Marlon dan  Fadlan. dorang ni sedang popular dengan lagu2 Cinta.


tengok gaya macam kpop??
mungkin kah ia adalah sama seperti kumpulan max??itu aku tidak tahu malas nak google
korang selidik sendiri ma! 

tapi lagu kumpulan dorang ni memang best,joget2 dorang pun best ala2 big bang cam gitu
aku dengar berkali2 lagu ni,KRU punya anak2 semua best2
sebab tu sedap di dengar~

jadi
semoga kumpulan VIP dapat kembalikan semula kegemilangan muzik POP Malaysia seperti zaman KRU dahulu.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Kumpulan Forteen mempertaruhkan muzik pop balada bukan belanda,dan 
kekuatan vokal,kumpulan Forteen terdiri daripada one,Ameer,Ariz 
dan Izzue



Pada penghujung 1990-an awal 2000,dunia muzik pernah digegarkan dengan
fenomena kumpulan vokal lelaki seperti Backstreet Boy"uptown girl lagu Fav",Westlife dab Boyz II Men di barat
dekat malaysia kita ada V.E dan Ruffedge 


Lagu single pertama kumpulan tersebut iaitu Berdua Bersatu ciptaan Ebdry Abdul Halim
memang best!! mantap ko jah!!
.
.
.
.
.
.
.
Harapan: semoga kumpulan2 yang baru tumbuh dimalaysia berusaha lebih sikit,jangan mudah mengalah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...