Followers

Friday, September 9, 2011

Salena Gomez_Love You Like A Love Song "Aku Sudah Jatuh Cinta"







Aku sudah jatuh cintan sama selena gomez aduuuhhhh parah ni
lagu Love You Like A Love Song buat kan aku sudah jatuh hati nak dengar banyak kali lagu ni
menanah telinga..

Serius aku cakap,korang kena dengar lagu ni,dah dengar bagi la pendapat tentang lagu ni
masing2 punya minat berbeza dan pendapat lain2


                                         
[Verse 1]
It’s been said and done
Every beautiful thought’s been already sung                                                                                  
And I guess right now here’s another one
So your melody will play on and on, with best we own                                                
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A center full of miracle, lyrical                                                                                                                                                                                                    
You’ve saved my life again
And I want you to know baby                                                                                                                       

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
And I keep it in re-pe-pe-peat
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
And I keep it in re-pe-pe-peat
[Verse 2]
Cursing me, boy you played through my mind like a symphony
There’s no way to describe what you do to me
You just do to me, what you do
And it feels like I’ve been rescued
I’ve been set free
I am hyptonized by your destiny
You are magical, lyrical, beautiful
You are…I want you to know baby
[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
And I keep it in re-pe-pe-peat
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
And I keep it in re-pe-pe-peat
[Bridge]
No one can pause
You stand alone, to every record I own
Music to my hear that’s what you are
A song that goes on and on

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
And I keep it in re-pe-pe-peat
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I love you…like a love song…




Smurfs Yang Comel "Review"Penderaan Kucing Ada Jugak, Kanak2 Perlukan Bimbingan





Ada yang sudah menonton Smurfs??pasti ramai yang sudah tengok kan
kanak2,dewasa,wanita,ibu mengandung,ayah,india,cina dan lain lain lagi,
ok "Smurfs" ni aku baru je tengok semalam sama amir

Adie sama Zami dah tinggal kan kita orang dulu,dorang tengok pagi dan kita orang tengok
malam punya citer..

"Smurfs"ni sesuai untuk semua masyarakat,utamanya kanak kanak mesti suka tengok
orang kerdil yang berwarna biru ni
comel gila~

Aku nak jugak pose dengan Smurf,tengok tengok
baju pun nak warna biru.
.
.
.
.

Sory Gambar kurang cantik sebab fon cikai je
.
.
.
 .
.
.

6ekor smurf ni melarikan diri dari musuh utama dorang ni,iaitu Gargamel Wizard yang paling jahat
dia la orang jahat paling zalim dan paling lawak habis.

Smurf telah disedut masuk ke satu lubang kecik,terus masuk kedunia
manusia ke New York City,Gargamel sama kucing dia pun ikut terjun sekali,

Neil Patrick Harris dan Jayma Mays adalah suami isteri yang tinggal dekat bandar new york
dan dorang jugak yang menjaga smurf2 yang comel tu, sangat comel!!

Last dia nak tahu jadi ape??kena la tengok dulu baru tahu memang best citer ni
4/5


Jadi mana yang tak pergi tengok lagi,aku cadangkan pergi moh moh
korang mesti terhibur dengan gelagat2 smurf yang berwarna biru lagi comel

:> Bimbingan Ibu Bapa Perlu Ada,ada part2 yang menggunakan Bahasa Kotor dan Banyak Aksi Penderaan Kucing


 Fav Smurf
.
.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...