Followers

Thursday, September 15, 2011

Blog Lelaki Geek?Apa Maksud "GEEK"



yeahhhh salam reader!!!
hari ni entry pasal lelaki geek yang sangat poyo gilak!! ada yang nak marah?meh aku sekeh!!

sebenarnya dah ramai tanya fiq ap tu Geek??atau Lelaki Geek nama blog saya lerr...
aku kan lelaki terpaksa la letak "Lelaki" dan "Geek" diambil dari dalam rancangan Beauty and the geek




aku memang suka sangat tengok cerita ni dulu..
dalam cerita tu nanti,lelaki yang Geek tu sedikit demi sedikit akan berubah imej mmg kacak
gilak!!dengan bantuan perempuan cantik tu..


Dan geek tu jugak membantu 
perempuan yang cantik lagi bergaya,menjadi seorang yang bijak,dan bukan hanya cantik di luar...

dalam cerita ni ada sedikit kene sama aku,sifat Geek
kenapa la boleh ada citer macam ini ye....kalau tidak aku tak terpikir nak letak nama
blog aku ape thanks!! beauty and the geek ko la sumber ilham ku!


"Geek" NERD,SMART,PEMALU,TIDAK BERSOSIAL,LURUS,Lebih suka duduk dekat rumah,
Tidak Berkeyakinan untuk Bercakap sama wanita malu la konon!!


Tapi sekarang Nama Lelaki Geek tu bagi aku sekadar nama,
tapi dalam diri aku ada lagi Geek tu,adalah sikit sikit sikit dan sikit...dan sampai bila
aku nak jadi orang yang selalu kena buli!!??
dicaci??

aku bukan maling kundang,yang lupa daratan aku sedar sapa aku dan mana aku berada sekarang

semua orang boleh berubah,tapi bukan berubah jadi maling kundang yang lupa daratan!!!
sekian berita Minal Fm....


:'Aku Tetap Aku,Awak Tetap Awak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...