Followers

Sunday, September 25, 2011

Fright Night Aksi Yang Sangat Mendebarkan



Rasa macam dah lama tak update blog,padahal baru semalam aku tak update kan
rindu saya tak!!!!

hari ni aku nak buat sikit review pasal citer fright night,nak ikutkan nk buat review bini2ku gengster jugak!!memandangkan Fright Night Lagi best,kita dahulukan yang best

minggu ni dah 2movie aku tengok!! next movie Abduction plak mau tengok $$ muflis kak jah
apa boleh buat,kalau tengok dekat rumah sah2 tak best,TV yang tengok kita balik!

 Fright Night



Charey Brewster ni anak tunggal kepada jane ibunya, dan charey ni ada awek
nama awek dia amy peterson,charey ni boleh dikatakan Geek!!sebab? kena la tengok
pada masa yang sama jade dan anak dia charey dapat jiran baru yang nsem lagi seksi Jerry

nak tahu sapa dia ni.kena la tengok jugak!! 

cerita ni memang seram gilak!!!banyak aksi2 yang mendebarkan babak main kejar2
rasa macam nak putus usus ni tengok!!

 dalam cerita fright night ni banyak unsur2 lucah dan ganas!!!
bagi kanak2 dan orang dewasa yang tak sedau diri jangan tengok benda tak patut! aku
dengan rela hati dan suka hati boleh bagi 
4 bintang daripada 5 minatang bagi movie fright night,

kata2 semangat :"Kena tengok"Mesti Tengok!!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...