Followers

Tuesday, October 4, 2011

5 Blogger Lelaki Dari Melaka Terkandas Di PutraJaya



5 blogger lelaki dari melaka,terkandas di rumah Amir Rayyan 
disebabkan mendapat jemputan open haussss,walaupun time tu raya pun dah abis
anggap jela,untuk raya haji.."anggapanmu"

yeahhh 5 blogger lelaki dari MELAKA!! Hizami Li sebagai artis udangan,Amir Naufal sebagai Pro Photog,Daniel Adie Sebagai juru latih Gym,Ayie sebagai Driver tanpa henti!! dan Lelaki Geek
aku leteeewww..

saya wakil kepada blogger melaka yang hadir itu hari,ingin mengucapkan selamat terima kasih!! syg amir rayaan~
sebb bekal kan kite orang makanan yang sangat banyak..


Nampak tak kesucian aku itu?siap pakai stokin lagi, jaga aurat katakan teet,
dan abaikan peluh di baju ku itu,..


ok yang ni adekkk!! IZZ,bagaikan anak dah ayah
adekk yang sudah berumur,cer teka bape umur adek ini??


Bersama sama Tuan rumah..


 yang turut hadir bersama2 meyonok kan lagi open hausss tersebut...
semua nak pose ala2 diva gitu,ko mampu...


Thank Amir Rayyan!!

Dan akhirnya kami 5 Blogger lelaki MELAKA terus pulang untuk tidur...
tidur apehhh!!!! 5 blogger lelaki terpesong ke konsert suria dekat putrajaya!!
gara2 nak tengok Mak Siti nyanyi~

Lepas mak siti nyanyi ape lagi cabut balik!!

kenangan dalam Kereta Ayie memang best!!

Kajian Lelaki Geek Tentang Libas




Salam Reader abg Fiqqie dah janji ini hari mau balasa dendam dengan 2entry pada hari ni
nampak tak nampak tak saya memang berdendam dengan 2hari tersebut!!

entry kali ni simple je kajian aku tentang citer Libas yang telah aku tengok
pada 2.09.2011 hari ahad malam di jusco Aeon,di melaka beralamat 99999
sempotttt!!!

jadi aku tak nak buang masa dengan carutan yang aku carut dekat atas tu,
teruskan ok dengan Kajian!!

Adnan Saladin seorang pakar Libas dalam permainan sepak takraw (Libas). Dia ni digelar sebagai raja libas Malaysia.Rosyam Nor
bila Mr Wilson menawarkan perlawanan Libas ni lebih awal dari selalunye,nak dapatkan
bola warisan katanye kan,yang ada kuasa gitu,bila sepak je berapi2,ko mampu??
Pasukan dari Thailand ni telah mendapat tawaran lumayan!! dari dot dot dot "tak kenal",apa lagi demi nak dapat kan bola warisan tersebut pasukan thailand bertukus lumus berlatih..
raja libas"Rosyam Nor"sudah dapat permain baru dia ni,sorang lagi johan,lagi sorng gemuk2
ntah sapa aku pun tak kenal,dorang ni semua memang boleh dikatakan lawak la dalam Libas ni

walaupun nampak je ganas!!
Kalau nak tahu lagi ape kesudahan citer ni mai pakat gamai2 gi punggung wayang nah!!
kasi tengok,kasi gelak habis2 walaupun citer ni tak berapa nak lawak,
"bisik2"kalau aku cakap ni,jangan marah plak,pandangan aku je ni,dari hasil kajian aku ni
citer libas sangat tak logik je,teeettt ok bye!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...