Followers

Wednesday, October 5, 2011

Gambar Ini Tiada Kaitan Dengan Bulu..



Hye selamat hari rabu,yang berbahagia dan salam sejahtera kepada yang bukan islam
adakah orang bukan islam baca blog aku ?? teet!!


lupa nak bagi tahu berita baik ni,ingat tak aku masuk contest ANNAS??
aku gembira sebab tak dapat jadi juara! agak kecewa disitu
tak ada rezeki kan,tak ape la...


ini bukan kisah bulu ke apa ye,ni kisah gambar aku yang telah dishoott
pada suatu ketika dahulu,dan ketika orang nyeyak tidur


apa lagi malam2 buta,orang sedap buat air liur basi,kita sebok amik gambar 
malam2 buta,ko mampu!!


jadi aku nak tayang kan sedikit,gambar yang di Shoot itu hati
harap berpuas hati,kalau tak puas hati marah photog yang amik gambar ni cehhh

SHOOT 1

Shoot 1 aku tengah mendalami watak,alal2 cerita sembilu or sembelit!!


SHOOT 2

Shoot 2 plak,buat muka ala2 lepas berak,ko mampu..ni muka agak suci sikit

SHOOT 3

Ni muka agak ganas sikit,ganas ke??

SHOOT 4

Yang ini muka alala2 kasanova gitu...

SHOOT 5

Ada nampak ketenangan di wajah ku itu

SHOOT6


Shoot last ni buat buat muka ala2 cute gitu...asyik ganas je kan
orang suke yang cute2 je kan!!


Puas??kalau nak ikut kan banyak lagi..tapi tapi tapi
nanti aku masuk dalam FB meh singgah tengok ok!!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...