Followers

Wednesday, October 12, 2011

Contest DANIEL ADIE : SISPA



hye reader...
sudah tiba seru aku masuk contest Daniel Adie ni,dah lama sangat aku tunggu


jadi aku nak sokong la contest ni,agar jaya dengan cemerlang
dan terbilang...


contest mengenai senyuman palsu dan senyuman ikhlas
kalau nak join dan menang hadiah yang sangat best dan menarik boleh la 
click ---->CONTEST


Terkadang, senyuman palsu terukir apabila......................'
(Tidak melebihi 25 patah perkataan)

Terkadang,senyuman palsu terukir apabila ketidak ikhlasan hati kita untuk melemparkan
senyuman...


dekat bawak ni ada senyuman palsu dan senyuman ikhlas,kalau pandai teka la yang mana
palsu dan ikhlas,?


ok tak yah nak pikir sangat dekat gambar tu terang2 aku sudah tulis..

nak katakan banyak gambar aku yang ada senyum, aku pun tak tahu yang mana palsu dan mana ikhlas.

jadi aku memilih gambar dekat atas ni secara cincai,hope juri berkenaan boleh la mengadili
gambar2 aku dengan senyum manis ni..

Tag 




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...