Followers

Monday, October 24, 2011

PlayBoy Vs PlayGirl


Playboy Vs PlayGirl 

Ok fine aku tak tahu nak letak tajuk ape untuk entry ni...
oleh kerana aku dan kwn aku je ni"girl" ada dlm gambar ini,jadi aku aku nak letak tajuk playboy vs playgirl..


Sebab kalau dulu2 dekat kolej kami berdua

suke cuci mata.....
so sweettt~

ok sudah sebenarnya aku nak bagi korang kenyang,dengan gambar dekat bawah ni
gambar masa jalan2 cari jodoh tempoh hari...

kalau berminat semua gambar ini copy,letak dekat destop buat idola gitu...

Shoot1
Pra tunang,perasan la tu si kwn aku ni aina...aku cakp tunang...

Shoot2
macam keluar dengan adek adekk...

Shoot3
Kemesraan terjalin,dan ikantan mesra "apakah"?

Shoot4
senyum tanda kepalsuan

Shoot5
 None
Shoot6
Pink Oik Oik Oik OIk...

betul ke aku sudah bertunang??dengan siapa??
statement berani mati!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...