Followers

Sunday, November 6, 2011

Transformasi Season 2



Hye reader,sudah lama tak update blog setiap hari
rasa macam setahun tak update blog,bersawang blog aku kan..ada ke yang singgah cehh!!!

lupa plak!!
saya Fekri ingin mengucapkan selamat hari raya aidiladha kepada
semua umat islam di malaysia tak kira di oversea kah atau over the river..

jadi aku tak nak panjang citer A.K.A mencarut2...
nak tahu ape transformasi season 2??

tadaaaa...


makeover rambut yang bernilai rm3 plak dulu rm4 sangat murah dan 
berpuas hati..

rambut kali ni aku sangat suka,nak lompat sampai ke menara gading rasa nya
kau mampu..

yang tak menahan,yang cut rmbut aku amoii cun ++
nampak ketiak,ade bulu bulu...

Abaikan....

nak tengok gambar dengan rambut baru saya lagi???
next entry...

rambut ini khas untuk ke KL cehhh!!
nantikan Kemunculan Lelaki Geek 

say hello KL..........

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...