Followers

Monday, November 7, 2011

Rambut Baru Lagi Baru Dan Shoot +++



As Salam Reader,ada baik ini hari?

cuti pun lama jugak kan,Apa lagi keja orang muda makan tidur makan tidur
Seperti aku..

Ok entry sepantas kilat....

Tempoh hari aku ada update pasal makeover rambut kan,masih anda ingat?
Kalau tak ingat..

buat2 la ingat atau pun sila makan kismiss..

Dan sekarang aku nak kongsi sikit gambar dengan rambut baru aku hari tu..

Gambar yang diambil jugak,just sonok sonok je...

Tema: Rambut Baru Kau Mampu...


Shoot1

Shoot2

Shoot3

Gambar yang diambil semua aku suka,dan rambut baru yang sangat kelasssss...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...