Followers

Wednesday, November 9, 2011

Bila Malam Menjelma....


Bila malam menjelma..hye reader...
Tajuk pun dah seram,takut tak takut tak...

Ok bila ada yang masuk blog aku mesti Nampak je gambar kan??
Gambar sapa?gambar aku la..

tak kan gambar gajah nk bertelur plak kn...

Shoot1
.
.
.
Shoot2
.
.
.
Shoot3

Sebenarnya gambar ni aku di jadikan bahan untuk kerja si amir naufal sahaja, just membantu mana yang mampu untuk amir ni..

Bukan setakat shoot ni je aku tolong,ada satu video clip miming untuk group dia jugak,

Kalau terbuka hati aku nak bagi korang tengok
Insyallahhh,aku bagi...

“Kita tolong orang,mana tahu esok lusa orang akan tolong kita balik”
Tak gitu mak timah??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...