Followers

Wednesday, November 16, 2011

3 Lokasi,1 Jantina




Hye reader selamat malam...ada yang sudah tidur??
yang sudah tidur,sila bangun cikgu sudah update blog meh meh singgah baca...

dah abis baca blog aku baru boleh tidur kan boboi...


ok...
entry kali ni sangat simple,aku just nak main teka teki
dengan hanya satu gambar dekat atas ni...

ada yang mampu untuk menjawab teka teki tersebut??
tak mampu sudah! g tidur balik...

mudah sahaja teka tekinye,soalan 1 berbunyi  cam gini,berapa ringgit kah gelang merah yang aku pakai tu?

haissshhh!!gila gigih la korang nak jawab..
spm pun tak ada soalan cam gini..kau mampu~

ok nantikan entry akan datang.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...