Followers

Monday, December 12, 2011

Hi Tea Bersama Blogger Pamous



Assalamuailaikum....

Selamat hari isnin,,kepada yang sedang berkerja dan

Bagi yang bercuti,sila baca blog aku!jangan nak tidur aje....

Entry hari ni sangat penting!!...

pemenang bersama penganjur"ayat skema abiss"


Pada hari sabtu yang lepas,aku telah dijemput ke hi tea Daniel adie yang berlangsung
Di mahkota hotel Melaka,sebab apa aku di jemput??

sebab aku la juara contets SISPA yang dianjur oleh Daniel adie tempoh hari...”Bongkak sikit”

Aku bersama Daniel Adie,blogger yang hampir2 pamouss tu


 Adie sampaikan Hadiah Kepada Khalila


 Adie Sampai Kan hadiah Kepada Aman Ibrahim

pemenang2 yang dapat hadir hanya 3orang sahaja,aku Khalila dari jauh datang ye “perak” dan Aman Ibrahim dari “Pahang”

yang tak dapat hadir,disebabkan ada urusan lain yang kena buat...

 Aktiviti Tak tahu nak buat ape...





dan majlis hi tea tersebut dimeriah kan dengan artis2 jemputan dari Melaka,
artis yang tidak kurang hebatnya..”artis rtm aje”katakan...

Artis tersebut ialah,Amir Naufal NA yang hampir tergenlam,abg Zizi artiss paling pamous,Johan,Ayie,Ijat,Afif,Qistina

  Antara makanan yang ada masa hi tea tempoh hari 

the best shoot




 dan hadiah yang dimenangi oleh setiap juara

kalau nak diikutkan banyak gambar aku nak masuk kan,ni dikira banyak la kan
nanti berat,tak ada orang nak masuk blog lelaki geek,lagi2 si abg zizi teettt..

Dan aku sangat gembira,dapat jumpa blogger yang lain,hope dorag happy la
Sebab aku juara katakan erkkk!!!...

Apa2 pun tahniah kepada semua pemenang..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...