Followers

Saturday, December 17, 2011

Doakan Kami Bahagia




Assalamuailakum...

Syukur sangat2 hari ni kita dapat bernafas lagi di atas muka bumi ini..
jap2 sebelum itu kita abaikan entry semalam dan lupakanumur aku ye...erkk..

tahniah Adie,anda akan dapat calon adik ipar yang sangat cute nanti
yeahhh suka tak suka tak?erkk

ok sebenarnya bukan jodoh kami bersama,jodoh warna baju kami je...erkk
kontrobasii air liur basi pui...


Gambar ni time kite orang g dinner dekat hotel mahkota tempoh hari,
kalau nak tahu kami berdua je masa tu...
"ok fine tipu aje"

buat ayie AKA Mohd Fikri,lupakan la adik adie ni..
adik adie dah pilih aku,dia cakap nama aku best Mohd Fekri 


wahh plak tetibe si daniel adie ni ade...
"temanye"kami memang mesra...adie cakap kau memang terbaik fiq!!..sekian..

p/s orite buat daniel adie,Ayie dan Adik Adie,ini Hanya gurauan sahaja,hope jangan kecik hati ye..lagi pun blog aku dah lama tak ade entry merepek macam ni erkk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...