Followers

Tuesday, February 28, 2012

Shooting Clip Video FINA AF9 Astro Mania



Assalamualaikum..

entry seterusnye aktiviti yang dilakukan pada hari sabtu lepas..
aktiviti yang sangat berat macam batu!!

amir naufal NA diberi kerja untuk merecord segala aktiviti yang dibuat oleh 

fina pada hari sabtu yang lepass untuk week 2 astro mania dan paling best aku join la sekali kan!bagi meriah kan majlis erkk...

 TRIP 1


Jum Heboh Berita Harian


bersama adik kesayangan Bie Jebat

TRIP 2

Makan2 di restoran Jonny di Jusco Ayer Keroh


 Pandai betul si fina ni masak.kononnye la...

TRIP 3

Shoting dekat rumah tradisional Melaka dekat kampung morten



 The Best SHOOT

TRIP4

Bistro Year 1673



Menantikan si FINA buat persembahan...



Dan TRIP 5

FUN FAIR..........
p/s Apa2 pun Aku akan Sentiasa M'Sokong Amir Naufal Photoraphy  dan nantikan VIDEO FINA astro MANIA week 2...EDITOR -APEK-

Monday, February 27, 2012

Barisan2 Pelakon VANILA & DURIAN



Assalamualaikum..

Serius sudah lama aku rasa tak update blog...

jumaat,sabtu dan ahad hari yang sangat busy bagi aku...cehhh...orang bisness katakan!!
sampai tak sempat nak kemas2 blog aku..

sampai dah tumbuh lalang perhhh erkk...

jadi jadi hari ni aku nak perkenalkan dengan perlakon2 vanillla dan durian,
perhh
sedap la weiii!!...."sedap sangat bluekk"

sebelah kiri NAzri,Fikri,Faradiella,Dan Efun....




kalau nak tahu citer sebenar nantikan video semua siap,baru aku bagi tengok!! erkk
nantikann citer samrinda di BLog Lelaki Geek...


P/s baru aku tahu macam mana orang yang nak berlakon tu,perrhh susahh dan penat walaupun....

Sunday, February 26, 2012

Adik Najwa Latifah??



Assalamualaikum..

gitar oh gitar,
main2 shoot tempoh hari dekat bandar melaka..rumah buruk ni jadi mangsa kami,

adoiii..
macam2 bau kalau nak tahu..sangat wangi..erkk

shoot kali ini bertemakan najwa latifah kau ilhamku..

kalau najwa latif tengok ni comfirm berdarah hidung.....tak tidur 3hari berturut2.

dekat bawah ni adalah antara gambar2 yang telah dishoot,pilih dan buat la wallpaper untuk nfon atau labtopp...sebagai sumber ilham kan!! erkk..

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

Shoot8



P/s Untuk Kita2 Aje....

Wednesday, February 22, 2012

Tuesday, February 21, 2012

Toturial REMOVE Facebook Timeline Yang Agak Serabut,Katanye.....




Assalamualaikum...

baik la kanak2 hari ni aku update dengan pantass ....

ok ada yang merungut pasal facebook timeline yang agak serabut,dan ada yang suka dengan facebook timeline plak kan!!..

dan pada hari ni aku nak kongsi sikit cara2 nak remove FB timeline yang semak samun bagi aku...erkk...

Just Click REMOVE 


Dan akan keluar la sejibik macam ni....so lepass tu..bagi pengguna Chrome,click simbol


chrome tu ye....lepas tu refresshh

ok siap....

p/s aku punya jadi faceb0ok normal balik,Tapi Aku jelah Boleh Nampak FB lama,kalau korang Tak Nak Serabut sila la buat untuk diri sendiri...syabass buat Fiq Fikri..

Monday, February 20, 2012

Bersama Zila AF



Assalamualaikum...

kunon kunon shoot sama zila af leteeww oh tidak....kami hanya shoot shila isham
bukan shila mambo..

shoot ni berlangsung pada hari ahad lepass,di melaka....

dengan menggunakan camera nikon D7000 Amir Naufal NA

 Shoot1

kalau nak tengok gambar banyak lagi boleh singgah page Amir Naufal Photography


Aksi2 yang terlarang 1

 aku perkenalkan crew2 untuk amir naufal photography Zarfan Erfun,Dan Fiq Fikri...2org pun cukup..

Aksi2 yang terlarang 2

Aksi2 yang terlarang 3

p/s Thankss shila Sudi menggunakan perhidmatan kami,sapa yang berminat dengan gambar hasil amir naufal Boleh PM berliau di Facebook

Sunday, February 19, 2012

Tahniah Kepada Follower Yang Ke 2000


Assalamualaikum...

hye tahniah buat follower yang ke 2000.


kalau boleh aku nak bagi camera ni dekat follower ke 2000 aku,apa kan daya tak mampu...

dan tahniah jugak anda telah mendapat hadiah berupa wang tunai sebanyak rm2000 rupiah erkkk....

alhamdulillah follower aku sudah mencapai 2000,thankss sangat2 kepada yang sudi follow
blog aku yang tak laku ni..

thanks sangat2 luv u all..waahh gitukan!!..

cantik dan kacak bukan semua follower aku..erkk


Follower 2000 BUDAK BANYAK CAKAP


Dan


Follower 1999  My Perspectives & My Stories

kenapa follower 2000 dan 1999??sebb no follower itu adalah unik bagi aku...

Friday, February 17, 2012

Novel Karya Lelaki Geek , Cinta Is Love



Assalamualaikum....


saat yang dinanti telah tiba,apa dia?aku nk rasmikan sebuah novel karya abah aku!! 


yeahhh
novel aku yang berjuduh Cinta is Love,haisshhh pening abah aku nak pikir tajuk novel ni...erkk


baik lahh...
merepek bukan?aku mmg suka merepek,apa kau kesahh kan...beramm!!...


"pada suatu hari"tibe2 amirnaufal NA nak shoot aku dengan bertemakan "aku nak minum air oren la!!"


sapa tak kenali photog yang terkenal dekat melaka yang berumur 21tahun,..
"kipass kipass"


semalam aku ada update worldless wednesday mengenai entry hari ini...sila la singgah sebelum
menonton aksi2 aku yang terlarang...


Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

Shoot8


yang mana satu menjadi pilihan anda?? dan anda yang menentukan  siapa berhak akan meneruskan ke peringgkat seterusnya "ok padahal gambar aku aje kan"!!

suka hati la nak pilih gambar mana yang terbaik...


p/s Promo!!yang berminat untuk menempah perkhidmatan photgrapher boleh call segera Amir Naufal NA 017-6724698

Wednesday, February 15, 2012

Wordless Wednesday


Assalamualaikum...


P/s Nantikan next next next entry...

Tuesday, February 14, 2012

SEGMEN CIKMUN : FIRST POST AKU IN BLOGGING



Assalamualaikum..

hye hye hye aku telah ditag oleh kakak Khalila untuk segmen....

Cikmun: First Post Aku In Blogging

segmen ni berkisah post yang pertama kita buat dalam blog..macam menarik bukan?
aku sudah tertarik sebab tu aku join...

berdebah2 pun ada nak kongsi 1st entry aku masa zaman kuno...



bila aku baca entry pertama dulu2 rasa macam banyak sangat sudah berubah,yang dulu lain sekarang aku sudah lain..

alhamdulilahh aku sudah pergi sejauh ini....tetibe je sedih kan!!erkk...

entry aku mula2 tu agak panjang lebar,tak tahu orang nak baca ke tidak,malu pun ada sebab skema je ayat dulu2...

entry pertama aku tu ada la kisah yang sedih2 aku lalui,sampai ada orang nangiss2 bace percaya???

Tarikh Blog aku Mula Dilahirkan
Isnin Oktober 11 2010




 kalau nak tengok seterusnye JUM BACA KISAH AKU

jadi aku ditugaskn untuk tag 2orang,aku tak nak tag 2orang je aku nak tag 5 orang sekali hamekkk kau..


p/s Jangan Nangiss Bace 1st entry aku....

Monday, February 13, 2012

Style Rambut Pompadour Terbaik!



Assalamualaikum...


yeahh baru aku tahu nama untuk style rambut aku,namanye ialah pompadour!!
bukan papadom,okeey.....


yang aku dapat tahu,style rambut ni sudah lama,jadi dibarukan jadi papadom erkkk!!


agak baguss style rambut lama dikembalikn kepada zaman sekarang..
anak2 muda pun boleh buat rambut macam ni...

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

saya rasa berkeyakinan dengan rambut baru ala2 international model....wahhhh wink! wink!
berdarah hidung!...




p/s Jum Try Style Rambut Baru ni....

Saturday, February 11, 2012

Rambut Baru Lagi!



Assalamualaikum....

rambut baru yang berharga rm3 semuanye di melaka...

sebelum ni dah banyak kali aku gunting rambut dekat kedai tu,sebelah MP

dan aku yakin dengan pekerja dekat situ,walaupun harga hanya rm3 dan basuh rm5 malaysia sahaja..

macam2 style aku suruh dorang buat,ternyata aku sangat berpuas hati
sambil lompat katak sampai rumah......


Bahagian Depan

Bahagian Belakang


yang ni plak untuk gambar keseluruhan rambut yang siap di gunting dengan jayanye...

Style rambut sekarang??sapa tak tahu apa nama style ni....
sila google plzz...

yang aku tahu ni rambut style 2012

P/s B'baloi! sila Ke Kedai itu?Wanita Pun Boleh Mari la Mari la

Friday, February 10, 2012

Keajaiban Bulan!



Assalamualaikum...

sekian Sekian Sekian Update dengan Pantas tentang Bulan!
tengok bulan tu,cantik kan?

itulahh ciptaan allah yang paling indah pada waktu malam...
"ajaib sampai aku terpukau"

sejuk je hati bila tengok bulan tu,lagi2 ada muka aku dekat bulan tu ahaikkss....
Camera D7000

yang warna oren tu bukan matahari,itu lampu jalan raya....
harap maklum....

kita patut bersyukur dengan apa yang ade dekat muka bumi ni...tapi aku aku aku.... tak percaya cinta.. tetibe je kan!...

ah ok bye2


p/s Next entry Rambut Baru,Kau Ada Acehh....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...