Followers

Sunday, April 29, 2012

Tak Rugi Menonton Movie The Avengers



Assalamualaikum...

mesti dah ramai pergi tengok movie The Avengers sejak khamis malam lepasss,bukan??
buat masa ni aku tak ada dengar orang cakap tak best...

yang aku dengar semua cakap best..dan ada yang bagi sampai tak cukup bintang..
sampai menabur bintang2,labuci2 dorang bagi..


baik la..
aku baru saja pergi tonton semalam..semangat lagi mahu tengok!!

marvel ni dah memang fav aku dari kecik lagi..dari cartoon sampai la dah jadi citer ala2 real...

dalam The Avengers ni marvel yang ada Thor,Black widow,Iron Man,hulk,Captain America,dan lagi sorang Hawkeye

dan mereka2 ni telah dikumpulkan bagi menyelesaikan masalah yang telah berlaku....
di bumi...


Pendapat

- Permulaan yang best,ada Action "itu yang aku nak,tak bosan"

- Ada unsur2 jenaka,kalau tengok memang lucu,hero2 pandai buat lawak..

- pelakon dia semua cun dan macho,suka leteeww..

- citer ni aku rasa banyak menyelesaikan masalah yang berlaku itu aja

- sapa yang betul2 minat marvel,akan rasa citer tu superb!!dan nak bagi beribu2 bintang...

- Wajib tengok,tak rugi...kalau tengok 3d Lagi Best



Friday, April 27, 2012

Kau Nak Jantan Atau Betina!!




Assalamualaikum...

hari ni aku nak citer pasal kucing,kau ada kucing?

aku ada sekor dekat rumah sudah kurus,tak makan....

katanye diet...

Sample Kucing Dari Ijat Aben


nak katakan,puas la aku bagi makan tak gemuk2..merayap sana sini...
cari betina jalanan erkk....

gampang betul!!....kucing aku dah xde teruna lagi..akibat pergaulan social dengan kucing kampung....

telinga dia pun dah berkudiss,ni mesti terkena jangkitan HIV...urmm...

dalam masa terdekat,aku akan sunat kan kucing jantan aku...
aku nak pastikan dia duduk di rumah..

dan aku tak nak dia beri mana2 kucing kampung zuriat...

nanti bersepah anak2 kucing..cian!

Saya Suka Kucing...


P/s Takut pun ada,kalau nak sunat kucing...

Wednesday, April 25, 2012

Dia Tetap Bukan Bini Aku



Assalamualaikum....


hola..entry kali ni sambungan daripada entry semalam yee....
kalau nak tahu apa entry semalam ,meh singgah baca entry Dia Bukan Bini Aku...


hari  ini punya gambar di tiara gof melaka...


dan kalau berminat untuk menggunakan perkhidmatan photography 
boleh la pergi ke page Amir Naufal Photography...


dan boleh PM berliau tentang pakage2 yang ada untuk,di hari berbahagia anda nanti..

Shoot1

Main Cak cak Cak...konon2 macam kahwin betul leteeww..erkk

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

dan tak lupa jugak amir naufal photography ada jugak membuat promosi free photoshoot pre wedding,macam mana??boleh PM Amir Naufal


Dia Bukan Bini Aku



Assalamualaikum...


ini la dia hasil dari entry semalam yang bertajuk Siapa Bakal Isteri Saya Yang Ke 2?
jadi dia bukan la isteri aku..


mesti semua sudah tahu kan?dan ada yang tak tahu lagi....

ini hanya la photoshoot model wedding..tiada nak kahwin betul2nye..erkk


berlangsung di 2 lokasi di Melaka,padang gofl,dan pantai puteri
jadi hari ni aku just masuk yang dekat pantai puteri dulu....


yang selebihnya akan di masuk kan kemudian,tunggu next entry...


Shoot1

Shoot2

 Shoot3
Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

Shoot8

Shoot9

Shoot10

Shoot11


Photographer : Amir Naufal Photography
Butik : Adie Andaman
Mua : Adie
Talent Shila Isham & Fiq Fikri

Monday, April 23, 2012

Siapakah Bakal Isteri Saya Yang Ke 2?



Assalamualaikum..

 hari ahad lepas saya telah pun berkahwin dengan seorang isteri bukan pilihan hati saya
saya dipaksa berkahwin,tak nak tak nak tak nak!!....

redha saja urmmm sadisss erkk...

guraw2 aje..ini citer real plekk...

sebenarnya aku ada photoshoot untuk baju wedding,dari sebuah butik dot dot dot,lupa plak??
nanti aku akan bagi detail next entry...

baju sangat nice,suka mak pakainye...terutama baju lelaki la..aku suka,
smart gilak!! macam anak sultan..


suka suke suka!!...nantikan gambar seterusnya ,next entry....

Friday, April 20, 2012

Ada Apa Sama Lagu What Make You Beautiful??




Assalamualaikum....

3 hari babe tak update blog,hari ni aku berpeluang nak update blog erkk
dapat jugak luangkan masa bersama blog tersayang....

jadi?
ada apa sama lagu What Make You Beautiful??apa kene mengena sama aku??

sapa pandai boleh la main teka2 kalau betul bagi kisss sekali~
"kiss di tangan sahaja"


ramai suka lagu ni,aku pun suka lagu ni...jadi paham kan lirik2 lagu tersebut...
anda bisa mendapat jawapan nya....

Monday, April 16, 2012

Kini Saya Lebih Kelihatan Tua Dengan Rambut Baru



Assalamualaikum...

hari ni terpaksa update entry dengan sepantass yang mungkin...

baik2 la,semalam aku telah mencantass rambut aku dengan style rambut yang lagi baru..
"masalahnye baru ke"


 juri2 yang memberi pendapat di Facebook..
ada yang sangat kejam..hetam abis2san mengatakan plzz rotate gambar ini..

ok yang rambut aku baru gunting ni adalah style time2 sekolah dulu...erkkk....
style mat rem it,

aku kan mat rem it perlu la tukar style,yang lebih extream...kau mampu?

rambut spike,ala2 rambut yang tajam2 tu,tahu ke tak??
meh abg mahu tunjuk....


 yang ini rambut tajam itu...cicak jatuh comfirm tak mati..kalau buaya jatuh atas rambut ni
belum comfirm mati lagi....

apa2 pun fifi sukaaaa!! rambut baru ni..bangun tidur still terpacak wahhh...


Friday, April 13, 2012

Battleship 4 Bintang




Assalamualaikum...

tempoh hari,aku and the geng serbu panggung wayang untuk menonton
movie the BattleShip,memang padat gilakk!! jam 3pm full house,

terpaksa tonton jam 6pm punya,semangat lagi pergi tunggu...

yang penting Rihana ada berlakon dalam tu,bagi aku dia paling menyerlah dalam citer tu
sebab apa?pikir la sendiri dan pergi tonton erk....

Sory picture untuk cover ni aku main amik je,dalam keadaan terpaksa~

Kenapa Harus Tonton?

--> Permulaan cerita ada banyak cakap,tapi masih lagi ok puas hati jugak

--> Ada jugak lawak2 spontan

--> Aksi yang agak mendebarkan perhh...perang kot!! sapa tak suka tengok

--> Ada Part yang sweet2 gitu

--> yang paling penting dab special movie ni memang terbaik,sebab marin kot,selalu kita tengok perang2 sama robot atau alien semua dekat darat je kan,

kali ni kita dapat tengok peperangan dekat laut plak...

--> Ending pun best,tak mengecewakan penonton

--> 4 Bintang aku bagi,Hamikk Kau!....




Thursday, April 12, 2012

Siapa AmanWan?




Assalamualaikum...


lama rasanye tak update blog,rasa sunyi je dunia ini tanpa blog,erkkk...


hari ini saja tak ada kerja,free selalu katakan....tangan ni gatal benau nak update blog"memang tak bekerja"


Baik la siapa AmanWan?aku sebenarnya pernah jugak tengok video dia bersama nisa kay pada ketika dulu...


tapi tak pernah plak selongkar segala video AmanWan...
sekarang baru aku tahu amanwan ni,banyak jugak buat video yang agak lawak di situ....


kalau tengok comfirm puas hati,sebab lawak gilak!!....




yang paling aku suka
.
.
.
1st time aku tengok makeup toturial lelaki,teruja nak tengok!! yang paling aku berminat dalam toturial dia ni..


buat lesung pipi,nak tahu macam mana?meh singgah video ni...

.
.
.
Video Nivea For Men ni pun aku paling suka,sebab ada part tu muka Amanwan Sejibik macam Aaron Aziz...

video yang dia hasilkan pun berpuas hati,angle terbaik...i like!!



P/s Semua video AmanWan harus anda harus tonton,sebab??TERBAIK WOKK...

Sunday, April 8, 2012

Dalam LIF Pun Jadikan?




Assalamualaikum...

Entry hari ni berkenaan dengan entry sebelum ni yang bertajuk Wordless Friday Level 25..

ada yang tak singgah dan baca lagi entry tersebut,
jadi moh la kita singgah sekejap nak tahu lebih lanjut tentang entry yang bertajuk Level 25 tersebut erkkk...

"baik la jadi jangan nak bebel lelebih nanti orang menci plak nak buka blog kita"

tempoh hari aku ada road tour dekat Kuala Lumpur Isnin-Sabtu,"kau mampu"

sebenarnya just suka2 je nak datang melepak sebab lama tak pergi meronggeng dekat KL tu...
rasa rindu plak nak gegar KLCC erkk..

baik la baik la..kak timah teruskan dengan apa yang nak kak timah persembahkan
Photoshoot di level 25,tinggi bukan??

Location: PV 12
Time: 1.00 a.m

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4
Sory Ada something wrong sikit dekat gambar ni...


semua orang sudah tidur,apa lagi aku sama si amir naufal photography jalan kan tugass
main2 liff erkkk...jadi hantu lif pagi2 buta huhu...

tiada siapa yang tahu,kecuali camera dalam lif tu yang sedang memerhatikan permainan kita orang..riang ria rasanye...

maaf gambar kali ni tak banyak insyallah ada lagi saya akan masuk dalam Fb ye adik2 sayangku erkk...



P/s Harap Puas Hati dengan Entry Kali ni :D

Friday, April 6, 2012

Wordless Friday Level 25


Assalamualaikum..


Jeng jeng jeng jeng jeng ada apa sama level 25?tingggi wokkk
jatuh comfirm mati mah...

Wednesday, April 4, 2012

Rahsia Berat Dan Tinggi Lelaki Geek Kini Terbongkar



Assalamualaikum....

ah rahsia la sangat kan,rahsia paling besar aku!!!
aku just nak berkongsi sedikit "Rahsia"yang diperkatakan oleh aku tadi ye...




tentang berat dengan tinggi aku
insyallahh mesin tu tak pernah menipu erkkk...yang statement berat aku tak boleh terima sikit..

kenapa berat sangat??..kalau hempap orang comfirm pengsan..

apa2 pun saya bahagia dengan tinggi dan berat saya.anda bagaimana?

ada yang terlebih berat atau terlebih tinggi?? meh kongsi sama abg meh meh~

Monday, April 2, 2012

1 Gambar Sejuta Cerita




Assalamualaikum...


Satu gambar menceritakan berjuta cerita...


sudah jauh perjalan aku,tapi ada benda yang aku belum capai lagi
apa yang penting??USAHA....


insyallah kalau berusaha sikit kita boleh berjaya,kalau malasss comfirm la tak dapat apa yang kita nak...


macam aku malass sikit je,tak banyak pun malass...


setiap gambar yang aku kongsi dengan kawan2 semuanye mempunyai pelbagai kisah


ada kisah yang menarik,ada yang kurang menarik,ada kisah yang ala2 gitu je....



setiap gambar yang kita ada perlulah hargai,setiap gambar ada nilainye...ok..
ingat tu..


walaupun gambar kita tak secantik manapun,ianya mampu buat kita tersenyum sendiri acehhh..jiwang karat la plak kan..erkk!!!






P/s Cuba Lihat koleksi2 gambar2 anda yang lama?bersama rakan2 ke...atau pun bersama keluarga,pasti mengamik memory erkk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...