Followers

Thursday, August 30, 2012

Sejarah Di Facebook Bukan Di Instagram Part1



Assalamualaikum....

Apa yang telah menjadi sejarah facebook?apa kejadah semua ini erkk!

semua ada facebook bukan?kalau tak ada sila buat segera!bukan apa setiap kali kita on Facebook

 mesti nak up status bagai,nak shared gambar terkini ye ke tidak?"sedih tak ada instagram"

disebabkan tak ada instagram,facebook la tempat aku post gambar2 terkini,
apa sedang berlaku,tapi tak ada la sekerap..

kadang2 sehari ada la dalam 2gambar,kadang2 tak ada langsung~


Beraya Di Rumah Abg Azizi Abdullah,hidangan Kek Cokelat dan air rebina kelass kau zizi~


Baju dari oversea diberi oleh Atika NA,Lokasi Jusco Aeon


Bersama PIKO abang Kepada RIZKY ,Lokasi Rumah Ijat Aben

Test Power Sebelum Pre Wedding Atiqah Lokasi Melaka


Beraya Bersama Nafisah Rakan sekolah BFF Lokasi Kesang


Bershoping Bersama ijat aben di jefferson Lokasi Jusco Aeon



test Power  untuk wedding bella,tapi sudah tukar plan ke port lain..lokasi Taman Seribu bunga Ayer Keroh


time ni tengah tunggu adie balik dari berjalan raya Lokasi hadapan Rumah Daniel Adie


Melawat PIKO Lokasi Rumah Ijat Aben

bukan apa,setiap gambar yang kita post tu banyak cerita dia,kalau kita imbas balik
mesti kita ingat apa yang berlaku dalam gambar tu..

kebanyakan gambar yang telah aku post dekat facebook 
banyak kenangan sebenarnyaa..



  ni baru sikit ada banyak lagi aku nak berkongsi dengan korang..nantikan next entry...


p/s Nak Ada Instagram Please Please Please


Monday, August 27, 2012

Dapat Duit Raya Dari Annas Easkey!



Assalamualaikum...

alhamdulillah..alhamdulillah...!! masih ingat lagi tak aku ada join contest

"Yay! Senangnya nak Dapat Duit Raya dari Annas Easkey"


dan aku telah menang duit raya dari Annas yahooooo!!baru semalam annas umum kan! 

memang tak sangka boleh menang,murah rezeki Annas Easkey....

patut la ada mimpi2 air hari tu,rupa2nyee murah rezeki aku alhamdulillah!! syukur kepada allah..lalalalala~



Tahniah kepada pemenang2 yang lain jugak...

Sunday, August 26, 2012

Raya Bersama Blogger 2012



Assalamualaikum...

sedihnyeee..
cepat betul masa berlalu pergi,raya pun macam tak raya dah,walaupun sebulan punya raya...

Rindu gila gila...eh memang dah nak naik gila ni~

entry raya family sudah,tiba masa entry jalan2 raya bersama blogger2 hot sentap!plak..

ada jugak yang bukan blogger..


Shoot1

Rumah Pertama, Beraya Di rumah Daniel Adie ( Melaka)



Bersama Fauzi Aryaan Aka Baba!lama gila nak jumpa,akhiknyeerr raya jugak dapat ketemukan kami berdua! so sweet

  
Aslaan As & Syafiq Rosli N The Geng


Imam Muda & Iwan Eh! Lupa Apa nama berliau,harap tak silap..







Abaikan gambar ini!! benci2


Bersam Hizami Li,Sedodon bukan baju kitaorang! sweet macam gula2 kelapa~


  Iman Muda 

thanks! You daniel adie sekeluarga,dan Aslan As,Syafiq Roslin N the Geng dorang ni sempat join rumah di melaka jer,

yang di Ampang tidak sempat,mungkin ada hal lain...



Shoot2

Rumah Kedua,Beraya Di Rumah Nabil Aizat ( Sumbang)



Fie Omar yang baju kuning putih itu!



Mohd Haiqal,Fie Omar dan Owner rumah itu Nabil Aizat



motip tengok dekat cermin yang duduk bawah tak nampak! erkkk


dan terima kasih kepada Nabil Aizat dan sekeluarga yang telah memberi layan yang best.

makanan pun best2 pandai nabil masak! nasi goreng yang sangat sedap!I like~

tak lupa jugak Haiqal N the Geng,Yang gamat kan lagi sua sana,kalau tak ada dia sunyi la 
group beraya ni...

Photographer : Amir Naufal Photography



P/s hope raya tahun depan kita jumpa lagi

Thursday, August 23, 2012

Family Aidilfitri 2012



Assalamualaikum...

Family Aidilfitri En Ahmad Hassan dan Pn Rokiah Sa'adun...

Indahnya sungguh dihari raya..lalalalalal~ tak tahu

Mesti ramai dah upload gambar raya dekat Facebook,Meriah kau joyah!!..

raya 1 sampai raya ke 4 ternet problem tak dapat nak publish gambar hari raya famili aku nahhh...

aku mampu tengok je semua upload gambar raya sama family dorang.
sedihh!! 

sekarang tidak lagi yahooo!! hari ni aku dengan rela hati nak publish semua gambar masa hari raya pertama.

eh bukan semua,ada la sikit2~

Shoot1

Shoot2

Abah Dan Mak Tersayang!! macam mak datin omak den ni ahh!


Shoot3

Bersama cucu tersayang~

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

Shoot8

aku pun nak!! jugak jadi model pokok rambutan erkkkk!

Shoot9

Akak2 yang dah kertu dari kiri siti,mas (Angah),murni (Along)pose ala2 mak datin nak datang beraya gitu kemain lagi!

 Shoot10

Shoot11

  hope kau suka la gambar ni angah oii!! muka kau ok tuuuu..jangan risau erkk

Shoot12

Romatik gitu~

 Shoot13

Irfan Anak buah yang pertama

Shoot14

Akim anak buah yang ke 2

Shoot15

Kaira Anak buah yang ke 3 dan ada lagi nantikan di facebook aku nak upload banyak2 sampai korang muntah kuih raya~

hope tahun depan raya aidilfiti kita dapat jumpa lagi yoppp!! semoga berbahagia la ye,
ehh tetiba#


P/s Selamat Hari Raya!

Thursday, August 16, 2012

PhotoShoot Pre Aidilfitri 2012



Assalamualaikum...

Photoshoot Pre Aidilfitri 2012..

sebenarnya aku plan dah lama pun,ingatkan tak jadi,akhirnyyyye!!! alhamdulillah
photoshoot tu berjaya dan tamat dengan lancar huuu~

yang sertai pun semua sporting abis,

Hizami Li,Hamdi Adie,Eyffa Chong,Shila Isham,Siti,Faradiella,Amir Naufal Dan Aku!

Shoot1


Shoot2

Shoot3

Shoot4

 Shoot5

Shoot6

Shoot7

Shoot8

Shoot9

Shoot10

dalam entry ni aku just masuk 10gambar jer,yang lain nantikan di Page Amir Naufal Photography..

ada banyak aksi2 yang menarik eh!

thanks you mana yang join photoshoot ni next time boleh buat shoot raya lagi! mungkin depavali?kenapa tidak kan!

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...