Followers

Saturday, October 27, 2012

Main Kahwin2 Jum..


Assalamualaikum....

teaser.

Kali ni Kahwin dalam studio pulak,ponat dah asyikk outdoor je kan!

Shoot1

Shoot2


Nantikan gambar seterusnyee dari saya dan amir naufal photography!!

Monday, October 22, 2012

Bergambar Bersama "Beckham Fotogratie"


Assalamualaikum...

Rasa macam lama je tak update blog!ini hari baru dapat update

photoshoot bersama Beckham Fotogratie dari singapore

lokasi di jonker walk melaka,tempat yang sangat ramai orang pergi!aku pun tak selalu pergi! lemasss dik oiii..

Shoot1

Shoot2

Shoot3

 Shoot4

Shoot5

ni saja dapat aku kongsi ye dikk oii..jangan nak meleleh sangat,muka aku ada nampak macam askim kerr erkk!..SS

baik2 selamat hari hari..jumpa di next entry...lalalalala~


P/s Thanks You Beckham Fotogratie From Singapore Auuummmm~

Wednesday, October 17, 2012

Bridalstudio Empires Part2



Assalamualaikum..

photoshoot wedding bridalstudio Empires  gown&toxedo

Photographer : Amir Naufal photography

Mua : Nomie jalil

Butik : Bridalstudio Empires

Talent : Faradiella dan Fiq Fikri Ahmad 

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

puasa hati sama gambar??kalau puas hati sila bagi markah lalalalala~

untuk pertanyaan pakage perkahwinan dari photographer amir naufal boleh dail no 
017-6724698

atau pun boleh Pm berliau di page Amir Naufal Photography

harga boleh runding!jangan segan jangan malu mahu tanya!

Friday, October 12, 2012

Bridalstudio Empires Part1



Assalamualaikum..


Tadaaa! main kahwin2 lagiii....

Kali ni untuk Shoot baju dari Bridalstudio Empires,lokasi di planet marikh!

ok nantikan gambar seterusnyeee!

Wednesday, October 10, 2012

BBQ Orang Teruna!



Assalamualaikum...

BBQ orang bujang sangat la kan! BBQ anjuran abg azizi di tasik anjung durian tunggal melaka

kehadiran untuk W VIP sahaja eh!

jamuan ni diadakan untuk pemergian ijat aben ke china,untuk melanjutkan pelajaran dekat sana selama 4 tahun!

lepas ni,tak dapat makan,masakan en azizi lagi! masakan yang sangat sedap dan best! tak tipu punyaa,100 bintang kalau boleh bagi!...


banyak bukan! makanan tu!!!!..khas untuk 6 orang termasuk jurucamera..makan la sampai pengsan!
.
.
.

 turun serta Amir Naufal,Ijat Aben,Efun,dan artis jemputan Hizami Rahim,tu pun dia mahu 

balik awal ada hal..yela artiss show sana sini huhu~
.
.
.


sesi masak burger bakau!
.
.
.


Canibal! bila dah dapat makan~
.
.
.


yeahh ni dia ayam yang sudah di bakau! ciptaan en azizi,tukang masak adalah kami.anak2 muda..
.
.
.
.
.
.

 amir dan abg ijat tersayang..




p/s lepas ni nak belajau dekat oversea la! nanti dapat makan bbq huhuhu!ijat aben jangan lupa BBFmu di malaysia nanti..sangat sodiissss


Monday, October 8, 2012

Rizky Inginkan Bakal Suami Flate Face



Assalamualaikum...

holaaa...hari ni update pasal my anak rizky martin! gituu kan

anak sangat! sapa mak dia?erkkk....

baik la hari ni special sikit entry pasal rizky yang telah masuk 5bulan umurnyaaa!

pejam celik,pejam tak celik2 dah besar anak aku ni

rasa cepat betul masa berlalu,tak sabar nak tunggu dia membesar lagi,

dan tiba waktunyaa aku akan carikan dia jodoh! sapa kah pria itu?

ciri2 pria tersebut,mesti kucing maskulin,dan flate face gituuuu....


aksi2 yang terlampau rizky memanjat pokok setiap hari,sebab aku tak mampu nak belikan dia cat tree huuu~



candid time,tak sangka dapat snap dia tengah menguap! perhh smart!


P/s siapa boleh sponser kucing flate face untuk bakal suami rizky?

Thursday, October 4, 2012

Jalan-jalan Cari Makan DI Melaka



Assalamualaikum...

Jum! jalan2 cari makan di melaka !bukan cari pasal yop~

Nak dikatakan  melaka banyak tempat makan yang best2!tak percaya?silalah datang ke melaka.

antara satu yang aku baru pergi di "Kampung Jawa Melaka"


Makanan yang best!!

1.Satay 70sen sebatang,nak banyak batang pun boleh...

2.Rojak mee RM3.00

3.Air Sirap RM1.20






sangat puas makan dekat situ,tak rugi kalau singgah di kampung jawa melaka..

orang melaka! sila pergi makan dekat situ,kedai tu sejak aku kecik lagi sudah ada! 

warga2 vateran ramai yang mai nak makan satay sama rojak mee...


P/s dah macam jalan2 cari makan la plak kan! tapi version melaka only

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...