Followers

Saturday, November 24, 2012

The Twilight Saga Breaking Dawn Part2


Assalamualaikum...


The twilight saga breaking dawn part 2,semua harus pergi tengok!

 ada yang dah tengok cakap 

tak best,tapi aku tengok best ajoo,mungkin lain orang lain cara erkk...

part 2 ni sambungan dri part1 yang pernah korang tengok dulu tuuuu....


1.Romantik so sweet

2.aksi2 yang tak kurang hebatnyeee...

3.bagi yang umur 18tahun kebawah,jangan nak berangan mahu tgok,nak tengok beli CD tgok dalam bilik..

4.jalan cerita dia yang agak best

5.yang pernah tengok dari season yang sebelumnye dia akan lebih hayati part2 cehhh

6.harus pergi,dan pergi tengok....

7.harus tengok yang 2D xyah nak kedekut sangat tengok yang biasa,nanti tak best baru tahu,percaya atau tidak mari try huhu~

8.10 bintang,aku mahu tengok lagi! sumpah best..

9.ada sedikit geram jugak nantikan!!~

10.Alice



Thursday, November 22, 2012

Rambut Baru Saya



Assalamualaikum...

yeahh dapat rambut baru! pandai amoi tu cut! aku suruh cut lain,lain jadinyeeee

tapi yang ini aku paling suka!siap snap dari instagram lagi erkkk


baik la itu sahaja berita untuk hari ini, jangan lupa follow instagram kita ye,Lelakigeek

pendek bukan entry hari ni?ok bye!~

Sunday, November 18, 2012

Dia Yang Comel



Assalamualaikum...

dia yang comell....rizky sudah masuk 6bulan..

macam tak sangka,sudah besar anak aku ni..eh nak bagi tahu lagi sekali,

anak aku ni,perempuan ye bukan lelaki...

baru2 ni aku dapat mandikan dia dengan jayanyeee..abiss kutu2 semua mati..

tak ada la susah sangat nak mandi kan rizky,dia tak ade nangis2 pun...

Shoot1

Shoot2

Shoot3

 Shoot4

Shoot5

Shoot6

yang ni sorry la yee..sebab tahik mata dia ada lagi huhuh~

port dia setiap hari,aku pun pelik kenapa dia suka duduk dalam pasu bunga! pastu pasu yang sama plakk..aiyoooo...

Sapa ada kucing,jum berkongsi cerita sama saya huhuh bagi la tip2 yang best untuk kucing..

Tuesday, November 6, 2012

Kahwin "Astella Bridal II"



Assalamualaikum...

Asyik kahwin je kan! orang pun confius yang mana satu la bini aku kan!

tak apalahh biar banyak bini,janji bini sayang saya erkk!

baiklah,hari ni ada sedikit gambar nak aku pertonton kan pada reader blog aku ni ahh! kalau ada la kan!..kalau tak ada tak apa...pasarahh~

photoshoot baju wedding dari astella bridal,kali ni 2kali aku bekerja bersama astella bridal
baju butik ni sangat santekk!

dan dapat banyak sambutan sejak akhir2 ni cehhhhh!


Photographer : Amir Naufal Photography

Mua: Astella Bridal

Butik :Astella Birdal

Talent :Mata Hati Ikin "top model melaka"

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

alhamdulillah sesi photoshoot berjalan dengan lancarnyee! tak lupa jugak terima kasih Macha Studio!

untuk bertanyakan pakage perkahwinan boleh PM Amir Naufal Photography "Melaka"
Harga boleh dirunding lagi cehhh~

dan boleh Pm Butik Astella Bridal untuk dapatkan baju2 yang cun "Melaka"


P/s Selamat Pengantin Baru eh!

Thursday, November 1, 2012

Khas Untuk Lelaki "Mens Biore"



Assalamualaikum...

Pencuci muka khas untuk lelaki,kalau yang girl2 nak try pun boleh,comfirm jadi awww...

sebenarnya pencuci muka jenama mens biore 1st time aku cuba,sebelum ni pakai uberman dan 

ganierlight sebulan pakai muka tak jdi macam fahrin ahmad pun~


lakonan sebabak2 konon2 la ni...

dan aku telah membuat keputusan,mahu menggunakan pencuci muka men biore,

nampk macam bagus,terus amik satu!tak pikir 10kali

hope bagus la pencuci ni..



buat lelaki diluar sana,jangan pikir kita ni sebagai lelaki tak perlu cuci muka,kita sebagai lelaki perlu jadi cantik,biar orang sedap mata memandang..

asyik perempuan je nak cantik kan!,laki pun nak jugak muka cantik awwww...



P/s awak guna pencuci muka jenama apa?jum Berkongsi Bersama Rahsia Kecantikan Anda~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...