Followers

Wednesday, January 4, 2012

Station KTM BATANG MELAKA



Assalamualaikum...

Ini adalah satu perkongsian bersama,hope anda yang singgah blog lelaki geek dapat
terima entry ini dengan sukarelawati..

kali ni aku shoot dekat atas landasan kereta api KTM yang laju gila barbie..

Shoot1

peristiwa paling menarik,kene marah lagi,haissshhhh
hari2 kene marah sama orang la,mana taknye KTM tu dah hampir dengan kite orang
yang sebok pose2 dekat landasan...

naseb baik diselamatkan oleh pakcik yang jaga dekat situ
Thankss Pakcik!!sayang pakcik yang marah aku sama amir tu muahh..erkkk


Shoot2
Sory panas dan silau.

Shoot3
Paling Selekehh..

Shoot4
Panas dan silau bangat

Shoot5

Apa2 pun yang berlaku kami tetap mencuba sesuatu yang baru...


P/s Beratus2 Gambar Aku Dalam Blog,Tapi Satu Saja,Bila La Aku Nak Masuk Majalah?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...