Followers

Wednesday, January 18, 2012

Lelaki Geek & Faradiela Wedding (Model)(Video)




Assalamualaikum...



Tada Tada Tada Tada!! Suprise Suprise Lagi!!!..
semalam aku baru je masuk separuh dari gambar wedding "olok2"bersamaan tak betul..

dan hari ni plak aku nak promosi sikit,video yang telah diambil semasa
photoshoot tempoh hari,

dan hari tu aku ada masukan,promo sahaja,buat2 gimik kataakan!!!

akhirnya siap semua video yang telah di edit,dan lagi satu video ni tak full
kerana kesilapan kecil,yang tak dapat di elakan..

Harap Maaf  Erkk..


dalam video tersebut aksi2 semua adalah secara lakonan,macam orang berlakon dalam tv tu..


Pakej A (RM500)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor
unlimited picture with 2 photographer
selected picture for face editing
burn DVD CD

PAKEJ B (RM700)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor

unlimited picture with 2 photographer

1 mockup sticky album + 120 picture edit

1 16R frame picture

burn DVD CD


PAKEJ C (RM1000)
full 1 day reception + nikah + sanding + outdoor

unlimited picture with 2 photographer

1 custom album 12 x 8 
1 mockup sticky album + 120 picture edit
1 16R frame picture
Spacial get + wedding Video

Tidak termasuk Transport dan penginapan bagi luar Melaka

Untuk tempahan
Amir naufal : 0176724698

Mua: Nomie Jalil 
No Tel:0126623684
Pakaian: Butik Pengantin Dliya Anggun
Hjh.Jamaliah 
No Tel:019-6676646
Email: dliya_anggun@ymail.com
Lokasi: 18-1,Jalan PB 1A,Taman Puncak Bertam,75250 Melaka

Last sekali Wajib Ada Nama Model Pengantin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...