Followers

Sunday, January 29, 2012

Makan Sampai Kenyang _Soul Garden



Assalamualaikum...

haissshh lama sudah tak update blog sudah 4hari lamanya...
rindu aku leteewwww....kan!!

tempoh hari aku ada pergi makan2 dekat soul garden-Mahkota prade Melaka 

alaaa nak sambut b'day boi boi amir naufall katakan mesti la kene makan besar2
jadi yang turut serta Ijat Aben,Amir Naufal NA,Dan Aku la...

Tarikh : 26.01.2012
Masa: 2.30Pm

tak ramai yang dijemput,hanya kita2 aje.....[3orang jejaka comel]

oh yeahhh!!!

antara lauk pauk yang disedia yummm!! sodap


bersama ijat aben,sama tak?tetibe gambar ni rasa banyak persamaan 


 ijat bersama amir naufal yang comel,comel kah?tak tahu erkk


 orang bujang kalau dah masak,dapur akan jadi macam itu heee

Muka teruja nak makn ni erk!!


yeahh ini la hasil masakan orang bujang!! dah macam main masak2 la plak kan!!


Perlu cuba sodap!! aku semuanye sedap..kan kalau datang makan la apa ni aku pun
tak tahu main makan je :D


 Bersama bday boy..






p/s mai la singgah soul garden sodap wei,kenyang dan berbaloi,guna student card aje..murah murah dan murah!!




Meh tolong Like Contest Faradiela Click LIKE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...