Followers

Friday, February 3, 2012

Tamat Riwayat Blog Lelaki Geek



Assalamualaikum...

erkkk tensionn!! nak tutup blog huk huk huk....

labtop tak boleh bukak disebab kan masalah yang tak dapat dielakan!! 
"nangiss tepi almari"

buat masa 2,3,hari ini aku tak dapat nak update blog,dan serta entry2 yang menarik,disamping itu aku tengah ketandusan idea harap maklum!!..

mak aii.....
tak ada masa aku nak tutup blog,nanti korang suka la kan aku tak update blog?erkk
wakil melaka ni jangan nak main2..


nantikan entry akan datang menampilkan gambar lebih banyak...
nanti tu,ntah bila aku nak update kan labtop tak lei bukak erkk..........

frusst nak terjun longkang....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...