Followers

Tuesday, February 21, 2012

Toturial REMOVE Facebook Timeline Yang Agak Serabut,Katanye.....




Assalamualaikum...

baik la kanak2 hari ni aku update dengan pantass ....

ok ada yang merungut pasal facebook timeline yang agak serabut,dan ada yang suka dengan facebook timeline plak kan!!..

dan pada hari ni aku nak kongsi sikit cara2 nak remove FB timeline yang semak samun bagi aku...erkk...

Just Click REMOVE 


Dan akan keluar la sejibik macam ni....so lepass tu..bagi pengguna Chrome,click simbol


chrome tu ye....lepas tu refresshh

ok siap....

p/s aku punya jadi faceb0ok normal balik,Tapi Aku jelah Boleh Nampak FB lama,kalau korang Tak Nak Serabut sila la buat untuk diri sendiri...syabass buat Fiq Fikri..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...