Followers

Monday, March 19, 2012

Sayang BFF Anda?? F.A.F.A



Assalamualaikum..

anda sayang BFF anda?mesti sayang kan??....


saya pun sayang BFF saya terutama F.A.F.A
iaitu Faradiela,Amir Naufal,Fiq Fikri Dan Acha Mahfar 

erkk nama aku pun ada sekali,pun boleh la...


ACHA MAHFAR 

selama aku kenal Acha,dia ni seorang yang sangat manja sweet je kan...
kuat merajuk!!Fakta huhuuh....

Freelance modeling,dan isteri kepada mohd ridzuan...

tak lama lagi,acha akan mendapat cahaya mata,tak sabar menanti kelahiran
anak sulung cahcah...



AMIR NAUFAL NA

amir naufal yang sangat baik hati,suka menolong orang...percaya atau tidak
kawan la sama berliau,dan jangan pergunakan berliau dengan keperrihantin yang dia ada

amir naufal sila bagi aku rm100 sebab aku dah puji kau erkk...

Freelance Photographer,sejak akhir2 ni amir mendapat job wedding yang bilangan boleh tahan,tahniah amir....

permulaan agak baguss...



FARADIELA MOKHTAR

gadis ayu dari kampung morten,ayu je kan.....
fara seorang yang sangat sporting,ajak lepak on aje.....

seorang yang garang,rasanye la....takut mak ok..

freelance modeling

saya doakan faradiela mendapat banyak job modeling,semenjak 4 menjak ada job untuk fara
tahniah rara..

bakal berkahwin pada tahun ini insyallahh...dan berpindah ke KL...


BBF JUgak!! I like...







p/s sayang semua....huk huk huk 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...