Followers

Friday, May 18, 2012

Raya Dah Dekat,Apa Lagi Borong Lerr..Part 1




Assalamualaikum....

entry ni sambungan dari entry seoul garden part2,sebab sebelum kite orang pergi makan2
kita orang ada kerja nak dibuat..

iaitu photoshoot baju di busana mimie di jusco baru melaka...

almaklum lerr raya nak dekat,abiss semua butik nak buat promotion
nak naik kan lagi bisnesss...

Shoot1

   butik tu riuh dengan kehadiran rakan2 jimba,macam ada konsert la plak kan..
gamai2...pening~


Shoot2

duta rantai dan gelang di butik busana mimie..
kau mampu!!  jantan jadi duta gelang sama rantai gurl2 erkk

Shoot3

 orang kuat,
yang sangat kuat kalau kita tengok dari gambar ni huhu......

amir naufal photography yang shoot baju untuk butik busana mimie ni.....

Shoot4

Ijat aben bersama faradiella lalalala...

Shoot5

 yeahh yang ini kak iza yang handle butik busana mimie ni...
merah kau mariah~


Shoot6

 yeahh aku bersama rara....

ni semua adalah antara contoh baju2 yang dishoot...
.
.

nak tengok baju2 lain dengan lebih banyak singgah page amir naufal

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...