Followers

Thursday, June 7, 2012

Dadali_Ku Tak Pantas Disyurga



Assalamualaikum...




kali ni lagu dadali tak ada sedih2 di sebabkan cinta "Disaat aku mencintai dirimu" macam gitu...


ini lagu sedih sebab dose yang telah kita lakukan...




jum dengar lagu dari dadali...


hayati baik2 lagu ni,seperti kite hayati lagu di saat aku mencintai dirinya....


Piranha 3DD,Boleh Bagi 4 Bintang



Assalamualaikum....

sapa yang cakap movie Piranha 3DD tak best!!
baik la semalam aku baru je dapat jejak kan kaki ke punggung wayang*dengan sekian lama tak pergi erkkk....

plan mahu tengok snow white,tuptup plan hari tu terpesong,jadi aku tengok la movie
Pirahna 3DD di GSC Dataran Pahlawan Melaka...



Kajian aku tentang movie Piranha 3DD 

- Movie Pirahna yang tak bosan,Tak patut tidur

- Ada unsur yang agak sulit,seperti Dot Dot Dot

- Pasti kan yang gurl2 kalau nak pergi tengok tak berbadan 2 ye,sebab dalam movie ni banyak benda yang boleh buat kan anda terberanak si situ...

- ada unsur lawak 

- Pergi tengok dulu baru kita tahu cerita tu best atau tak,Kalau tak best pergi tidur...





P/s next Movie Man In Black,& Snow White Kapan aku nak pergo tonton ni citerrr ouhhh....


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...