Followers

Tuesday, July 31, 2012

Rizky & Lelaki Geek Sebilik



Assalamualaikum...

selamat hari puasa!!tajuk nak sebilik kan,bulan2 pose lagi...

jangan salah faham ye,aku sebilik dengan rizky anak aku ni lerr...AKA anak angkat..AKA
Anak Kucing...

anak kucing aku tidur sama dengan aku lagi..siap peluk cium,jangan nak jelesss sangat!!

lupa nak perkenalkan nama kucing aku ni,nama dia rizky tapi dia ni betina ok!!...
ah dia dia lagi,dah macam orang...

Shoot1

Shoot2

Shoot3

gambar lepas aku bangun tidur,tengok dia dah ad dkt kepala aku..ouhh so sweet..

aku siap letak kepala aku dekat badan dia...lagi!!lembut jeee...macam bantal...

ek ek lupa,kucing ni berak dalam cage siap ada pasir.jangan risau rizky tak akan berak 

merata2,sebab aku dah hantar pi sekolah..pandai la dia tu

Baju Raya Warna Apa?



Assalamualaikum....

Mula dah aku nak citer pasal baju raya kan!,konon dah nak dekat raya..Padahal

ek lupa salam 5 Ramadhan kepada semua umat islam

bukan apa,yelaaaa..perasaan budak 21tahun yang nak raya katakan....

baik lahh,baju raya aku tahun ni nak bertemakan ala2 bidadari,erkk bukan ye aku nak temakan

warna merah,merah biji saga,nanti kalau la aku dah beli,aku update bagi adek2 tengok ye dakk...


 yang macam ni pun ok,smart simple i likeee,baju dia fit gila erkk best pakai ni..


dan aku nak kongsi sedikit yang terbaru,design baju melayu modern,kalau kita dapat tengok baju tu,macam2 boleh kita style kan..powerrr gila! dari page Saiful Sin Designs



daripada pandangan aku,aku lebih berminat dengan rekaan baju yang merah dan putih
simple gila...aduhhh berminat!!


korang macam mana plak??baju raya tahun ni warna apa?mesti nak merah kan!!..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...