Followers

Sunday, August 5, 2012

Step Up Revolution Pasti Membuatkan Kaki Anda Bergoyang



Assalamualaikum...

Semalam aku berkesempatan menonton wayang,Step Up Revolution,yang dikatakan movie itu best sangat!.

Tiket ditaja oleh
Amir Naufal Photography,sebab dia pun dapat tiket Free Jugak erkk..


Baik la Kita teruskan dengan apa yang nak disampaikan disini,

kenapa harus menonton Step Up Revolution??wah macam solan nak dapat ampau raya gitu!


1.khass buat remaja2 yang gilakan dance,warga emass pun boleh jugak 

2.kali ni banyak dance akan dapat kita saksikan,perhh menanah mata, best!...

3.Romantik ada jugak,kalau tengok alahaii cairr..sioot!! erkk..

4.Jalan cerita yang menarik.

5.Yang pastinyeeee kepala,kaki,tangan anda pasti mahu bergoyang bila menonton Step Up Revolution!!!..

Dan aku bagi  4bintang untuk movie step up revolution..




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...