Followers

Saturday, August 11, 2012

Gila Gila Pengantin Remaja Part 2



Assalamualaikum...

akhirnya sampai jugak ke entry yang terakhir yang bertajuk gila2 pengantin remaja Part2

sebelum ni aku ada update mengenai part 2 ni jugak,Gila gila Penganti Remaja Part 1 singgah dulu sebelum nak tonton Part 2 huuu...

ah PERHATIAN ni bukan kahwin betul2 ni olok2 ajoo~

dan sini jugak aku ingin ucapkan terima kasih kepada crew yang telah menjayakan photoshoot untuk Astella Bridal..



Editing :Fiq Aku lerteww


Model :Faradiella & Fiq

Lacation :Melaka

Shoot1

Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

Shoot8

terakhir sekali shoot bersama bosss!! kita astella bridal


 Shoot9

dan ini lah madu2 ku..madu yang lain tak sempat datang erkkk!!
sonok shoot sama mereka..

alhamdulillah photoshoot berakhir dengan rasa penat dan penuh rasa sabar cehhh!!

untuk maklumat dapatkan khidmat photographer dari Amir Naufal Photography
boleh ke page berliau..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...