Followers

Thursday, August 16, 2012

PhotoShoot Pre Aidilfitri 2012



Assalamualaikum...

Photoshoot Pre Aidilfitri 2012..

sebenarnya aku plan dah lama pun,ingatkan tak jadi,akhirnyyyye!!! alhamdulillah
photoshoot tu berjaya dan tamat dengan lancar huuu~

yang sertai pun semua sporting abis,

Hizami Li,Hamdi Adie,Eyffa Chong,Shila Isham,Siti,Faradiella,Amir Naufal Dan Aku!

Shoot1


Shoot2

Shoot3

Shoot4

 Shoot5

Shoot6

Shoot7

Shoot8

Shoot9

Shoot10

dalam entry ni aku just masuk 10gambar jer,yang lain nantikan di Page Amir Naufal Photography..

ada banyak aksi2 yang menarik eh!

thanks you mana yang join photoshoot ni next time boleh buat shoot raya lagi! mungkin depavali?kenapa tidak kan!

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...