Followers

Saturday, September 22, 2012

Khas Untuk Pencinta Kucing "Miawwww"



Assalamualaikum...

Entry khas untuk pencinta kucing saja,yang tak nak bercinta sama kucing harap jangan singgah erk...

aku cintakan kucing! ye serius tak tipu aku lebih rela kahwin sama kucing! sebab kucing comel,manja,ada bulu yang lembut,kau ada! eh..

masa aku pergi ke KL hari tu aku ada pergi satu rumah,yang dipenuhi dengan kucing2
sebanyak 20ekor!

gila tak gila!masuk2 tengok kucing depan pintu! teruja gilaaaa.....1st time pergi rumah orang yang  ada kucing banyak!

sumpah saya suka kucing2 itu~

mari layan gambar yang sempat aku snap masa dekat sana,mesti gamai yang geram dengan kucing2 ni! 

erkk gerammm rasa nk gigit huhu~





yang ni mak bunting! tak lama lagi beranak la tu..pun manja i like


puteri salju,tengok bulu dia cantik kan?


"kucing celah pasu bunga"rasa2nye dia nak buat apa?

ok lambat biar aku bagi jawapan..
kucing ni nak pi minum air dalam pasu tu huhuhu~


yang ni kucing manja i like..tak takut orang...ni jantan nama dia boiboi


ok yang ni best,aku tak tahu kenapa dengan kucing ni,dia berminat dengan kasut silver ni..asyik
cium kasut tu!



"kucing celah kerusi"port baik punyeee...


"akak nak masak jap"kucing celah dapur...



kucing paling aku suka! comel..eh yang belakang tu kucing belanda...


 pun boleh,aku umpan dorang bowl,time ni best semua berkumpul...

yang mana jantan dan yang mana gurl2 pun aku tak sure,sebab bulu dia banyak sangat! tak pernah cukur leteewww..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...