Followers

Thursday, November 1, 2012

Khas Untuk Lelaki "Mens Biore"



Assalamualaikum...

Pencuci muka khas untuk lelaki,kalau yang girl2 nak try pun boleh,comfirm jadi awww...

sebenarnya pencuci muka jenama mens biore 1st time aku cuba,sebelum ni pakai uberman dan 

ganierlight sebulan pakai muka tak jdi macam fahrin ahmad pun~


lakonan sebabak2 konon2 la ni...

dan aku telah membuat keputusan,mahu menggunakan pencuci muka men biore,

nampk macam bagus,terus amik satu!tak pikir 10kali

hope bagus la pencuci ni..



buat lelaki diluar sana,jangan pikir kita ni sebagai lelaki tak perlu cuci muka,kita sebagai lelaki perlu jadi cantik,biar orang sedap mata memandang..

asyik perempuan je nak cantik kan!,laki pun nak jugak muka cantik awwww...



P/s awak guna pencuci muka jenama apa?jum Berkongsi Bersama Rahsia Kecantikan Anda~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...