Followers

Saturday, November 24, 2012

The Twilight Saga Breaking Dawn Part2


Assalamualaikum...


The twilight saga breaking dawn part 2,semua harus pergi tengok!

 ada yang dah tengok cakap 

tak best,tapi aku tengok best ajoo,mungkin lain orang lain cara erkk...

part 2 ni sambungan dri part1 yang pernah korang tengok dulu tuuuu....


1.Romantik so sweet

2.aksi2 yang tak kurang hebatnyeee...

3.bagi yang umur 18tahun kebawah,jangan nak berangan mahu tgok,nak tengok beli CD tgok dalam bilik..

4.jalan cerita dia yang agak best

5.yang pernah tengok dari season yang sebelumnye dia akan lebih hayati part2 cehhh

6.harus pergi,dan pergi tengok....

7.harus tengok yang 2D xyah nak kedekut sangat tengok yang biasa,nanti tak best baru tahu,percaya atau tidak mari try huhu~

8.10 bintang,aku mahu tengok lagi! sumpah best..

9.ada sedikit geram jugak nantikan!!~

10.Alice



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...