Followers

Thursday, December 12, 2013

Rantai Anak Kucing RM16 Juta




Assalamualaikum....

heyyy! anak2 kucing saya sudah ada tag yang bernilai rm16 ringgit malaysia sahaja!

tak ada yang sanggup taja rantai anak2 saya urmmmm sadisss!...

ada catlover yang belum ada tag untuk kucing kesayangan u allssss kan?

baik la sini abang nak promote sikit mana abg beli rantai ni..



tag ni beli dekat page FB Tag Pet 4 U Malaysia moh la kita beli..

lain bentuk lain harga ok bebeh!...

Thursday, November 28, 2013

Lelaki Geek Dalam Media Hiburan! Gosip sensasi gitu





Assalamualaikum...

hey! ketemu lagi bersama saya lelakigeek gituuu kan!...

oritee pertama sekali saya nak ucapakn tahniah kepada atas diri saya! yeahhh erkkk...

sebab dapat masuk dalam majalah media hiburan tempoh hari...

tajuk utama fiq blogger & jurufoto berjaya kau!...hangat hangat hangat!

gosip sama anzalna tak ado plak..sedih.....

alhamdulillah,langkah demi langkah ok! jangan terburu2....insyallah rezeki kita ada di mana2 

kalau tak usaha mana nak dapat hasilnyaaa...

Thursday, November 14, 2013

Yeahhh Nak Kahwin




Assalamualaikum...

yeahhh nak kahwin! yeahhh tipuuu jerrrr...

yeahhh yeahh yeahh

puas hati sangat apa yang kita nak dapat,lagi2 gambar dekat bawah ni....

perhhh! memang buat yang terbaik untuk customer ikmal + Anis dekat Shah Alam

Promo last untuk tahun ni RM1599 2 Event Solemnization + reception + Outdoor

Book copat2,jangan lambat nanti melepassss pulokkkk..

apa2 information boleh Whatsapp saya 0173541949 atau amir naufal photography 0176724698





saya suka! awak macam mano suka ke tidoookk?tak suka boleh pergi jalan huhuhuh....

Monday, November 4, 2013

Kisah Rocky Si Kucing Like Father Like Son!




Assalamualaikumm...!

ahhh...tajuk entry cukup main,nak menyebutnyeee....

kalau nak tahu si Rocky ni sejibik macam bapak dia..

rambut nak pacak ajoooo....

manja pun sama macam bapak dia...suka nak gesel2 dekat kaki orang!..huhuhu..



ok yang bawak tu bapak dia,atas anak dia...risau jugak nak kasi main sama,takut bapak dia 

gigi,sia sia aku bela si Rocky tu!


yang ni sempat amik sama bapak dia,muka bapak dia sayu jerrr...masa bini dia bersalin pun muka cam gini...

gembira dalam hati..


yeahhhh ni la Rocky yang manja gilaaa... suka sangat bulu dia,hitam putih tahik cicakkk

Friday, October 25, 2013

Kisah Moky Kucing Yang Nakal




Assalamualaikum....

moky moky si kucing yang nakal! apa dia yang cepat..

tak tahu la ikut perangai sapa ni...

sebab apa kasih nama Moky?sebab dekat dahi dia ada huruf "M" cer tengok betul2 dik...

lagi satu yang pelik,napa bulusss dia mcm marble?erkkkk

ni mesti mak dia dulu terkenan kucing marble....


tengok tu,kalau kita letak dekat luar,kemain aktif lagi dia ni...

alahai aku dah gelar dia2,macam orang plak kan!...

apa2 pun moky tetap di hati saya....

Wednesday, October 16, 2013

Kisah Riky Si Kucing Yang Comel





Assalamualaikum!....

123 cak! miaww miaww miawww! ini kisah saya si kucing yang suka menyepikan diri!

Riky si pelik yang sangat pelik!kalau buka pintu bilik,mesti dia yang last keluar,

macam blur2 jer,tapi dia ni manja! suka lawan aku...

i likeeee sayang anak papa...


Riky kalau kita nampak dari rupa boleh tahu,yang ni baka maiencoon! wauuu teruja kejap

sebab macam lion! silap silap aku tido dia makan kaki aku erkkk...

tapi Riky special...

ok tamat kisah saya eh! kejap jer kan...bye bye miawww~


Saturday, October 12, 2013

Anak Semakin Besar,Anak Apa?





Assalamualaikum....

heyyyy geng! just nak kongsi satu gambar dengan anak2 tersayang!

3 kucing yang diberi nama Moky,Rocky,dan Riky

semua nama nak macam mak dia Si Rizky

dorang ni makin besar,makin nakal kemain susah lagi kalau nak dokong...

kalau sekor boleh tahan lagi,ini 3 ekor! sekor masuk bawah katil,sekor pergi dapur,sekor lagi  bawah meja!

cuba bayangkan aku nak tangkap dorang ni macam mano?erkkkk....

tak apa,sonok ada kucing banyak ni...


oritee gambar dekat atass ni,yang sempat shoot...

geram betul sama dorang ni...rasa nak gigi telingaaaaaa!!...

Tuesday, October 1, 2013

Movie Terbaru 3Momok Mengamuk!..




Assalamualaikum....

movie ini akan ditayangkan pada tahun depan!

3momok mengamuk! katanyeeee....

so jangan nak boikot filem aku buat,jangan nak mandai2 masuk dalam youtube ke hapeh!!!

sayangilah industri filem malaysiaaa kita! gituuu~


apa2 pun smart ini gambar! thanks you photographer hebakkk! @Amirnaufalphotography

Tuesday, September 24, 2013

Air Batu Campur Paling Sedap Di Melaka!





Assalamualaikum....

yeahhhh dapat jugak makan air batu campur yang pamousssss! di melaka...

selama ni jalan je depan kedai tu,tak pernah nak singgah...

kali ni singgah jugak! Big Bowl Ice nak try nak try nak try...

baiklah! abc yang aku pilih Milk snow ice,main bedal ajooooo....

dia tak guna ais,dorang gunakan susu,cokelat,sama kacang...perhhh terbaikkk!

kalau panasss2 sodapp~






 sonokkkk! harga pun boleh tahan....

lai2 orang melakau yang tak pernah singgah sini,try Abc BIG BOWL ICE

Lokasi : Bukit cin outlet melaka atau taman merdeka permai outlet

Thursday, September 12, 2013

Omar Borkan Malaysia!





Assalamualaikum!....


Omar borkan sangat kan!... paling cantik dekat malaysia,ramai gadis2 yang suka!...

Syed fairul al Mashoor nama sebenarnyaaa... model dari dubai ;P

tempoh hari mai KL mahu shoot ini orang! pakai serban,kira macam icon laaa kan!


macam adik abg plak kan! 



okeey yang ni amir naufal sama pak arab!... muka dorang pun macam nak sama arab2 gitu!..

Shoot1


Shoot2

Shoot3


Photographer @Amirnaufalphotography 

Thursday, September 5, 2013

Senyum Itu Sedekah






Assalamualaikum...

senyum kambing bek bek bek!...

lama gila tak amik gambar macam ni! senyum nampak gigi 

terasa berkeyakinan walaupun gemuksssss sikit! erkkkk...


senyum la wahai sahabat,senyum itu sedekah...

jangan nak senyum lebih2,nanti orang pikir kau gilaa plakkk!...

apa2 pun selamat bersenyum...jangan masam2 nanti tak maniss di pandang orang,gituuuu~

Thursday, August 29, 2013

Saya Seorang Photographer!






Assalamualaikum.....

alhamdulillah,dapat jugak update blog...

dulu lain sekrang sudah semestinyaaa lain gilaakk...dulu kuruss,sekarang debot!

baiklah saya seorang photographer,editor,blogger,talent,dan catlover!

hari ni just mahu kongsi gambar2 wedding yang baru2 ni berlangsung....

sambil makan kopok,boleh layan gambar dekat bawah ni!...

Shoot1


Shoot2

Shoot3

Shoot4

Shoot5

Shoot6

Shoot7

Shoot8

Wedding,Engagement,dan Pre Wedding!.. sebenarnyaa banyak lagi,tapi tak boleh 

masuk,nanti blog jadi berat! seberat badan aku ni ahh!....

kalau nak tengok lagi gambar,boleh pergi Page @Amir Naufal Photography



nak tanya pakage boleh 

Call/whatsapp 0176274698 @Amirnaufalphotography 0173541949 @Lelakigeek


Tuesday, August 20, 2013

Photoshoot Baby Cat





Assalamualaikum...

yeahh! akhirnyaa dapat jugak shoot baby cat saya! kemain baby lagi....

tempoh hari punya shoot,4 ekor baby cat...

masing2 ada perangai masing2,sonok sebenarnyaaa,"dah mcm orang plak"

baiklah! lai lai kasi tengok ini gambar dulu,sambil2 tu boleh la pilih mana yang paling comel erkk...


Shoot1

Rocky muka sejibik macam ayah dia,siap ada rambut depan pacak...rockla tu...

ntah betina ntah jantan,nama mian letak je,asalkan boleh je aku ni kan....


Shoot2

Riky best tak nama dia,riky martin gitu....tak sabar nak tengok dorang semua ni besar,

nak main sama2 panjat cat tree! eh....


Shoot3

  Moky luv u bebehhh! corak batik2 ala2 kek batikkk...


Shoot4

yang ni nama dia bukan booking! yee..ni dah ada orang tempah nak bela katanyeee! 

ijat aben telah book ini kucing!... 

jaga2 kucing ni pakai stokin,agak seksi sikit nanti kalau dah besar...



P/s berpuas hati bila dapat shoot anak2 kucing,rasa macam nak shoot baby plak!....

Sunday, August 18, 2013

Beraya Sakan Bersama






Assalamualaikum....

raya ke 4 dah mula projek nak berjalan raya rumah sahabat2....

bila lagi nak datang beraya kan kalau bukan hari raya setahun sekali erkkk!....

bila datang rumah sahabt2 dapat lagi eratkan hubungan yang telah kita bina! gitu kau!....

lai lai lai kasi tengok ini gambar masa beraya rumah sahabat2 saya...

Beraya Rumah Asif & Acap


bakso dihidangkan perhh!!! sedapp wok pedaasss..rasa nak lagi! nak raya lagi boleh tak?



lepas dah makan kenyang,main dekat luar pulak..main apa?main amik gambar yuhuuuuu~

Beraya rumah fara pulakk!



Siap semua nak pose bagai...


thanks you rara dan family! selamat hari raya geng 


Raya setahun sekali,insyallahh ada umur yang panjang kita beraya sama lagi...amin amin!...

ada lagi tak rumah yang boleh terima kami?wahh gitu...kami mahu makan! mengamuk tak tentu pasal! erkkk...

Thursday, August 15, 2013

1 Syawal Sendiri Ku Sendiri





Assalamualaikum...

tajuk entry nak macam lagu sudah,1 syawal ku sendiri....

maksudnyaaa hanya gambar saya saja yang ada,saja nk tunjuk muka yang tak berapa nak elok ni kan!... 

gambar raya pertama,pose single gitu....


pose ala2 banglah datang nak jual carpet,dengan muka serabai....eh!

baju raya simple2 sahajo,warna cream...

tahun ni baju tak berapa nak design sangat,kalau design pun,sapa nak tengok...

lembu pun tak sudi tengok...

muka closeup gitu! diserikan lagi dengan tahik cicak dekat sebelah mata...


p/s raya tahun ni simple2 sahaja,insyallah ada rezeki tahun depan gua upgrade sikit...




Tuesday, August 13, 2013

Anak Kucing Paling Comel!





Assalamualaikum...

selamat hari raya saya ucapakan! lama benau tak update blog la,rasa sunyi bangat tak update...

jadi ini hari nak update pasal anak kucing aku yang comel gila2 barbiess..

alhamdulillah,akhirnyee Rizky telah beranak! pada 31.7.2013 dapat 4 cahaya mata!

balik rumah tengok anak ada bawah mejaa!!...

berjoget2,menangiss air mata darah!..
1.Muez
2.Rocky
3.
4.akan diberi kepada sahabat saya ijat aben!

yang ini fav! sebab muka sejibik macam ayah dia ada rambut pacak lagi kau!.


dan yang ini mama dia Rizky yang saya sayang!


P/s Alhamdulillah rezeki saya nak dapat anak kucing lagi,lama sunggh tunggu,dia pun macam orang jugak ada rezeki adalah anak dia~

Tuesday, July 30, 2013

Helo Bro Jum!...



Assalamualaikum...

hello bro jum masak! hello bro jum deco! helo bro apa citer! erkk...

semuanyee bro2,sekarang yang bro2 semua boleh buat,masak pandai,pandai deco rumah la.

jaga kecantikan lagi la pandai....



part1

tak ada masalah dah bagi perempuan dekat luar sana nak cari calon suami yang pandai 

masak,kemas rumah,basuh baju, "ah kan suami dah kena basuh sama isteri"

ouhh tak patut tak patut!...

part2

nak cantik?lelaki pun boleh jadi cantik,beli je produk teeeett,kalau nak cepat cantik la kan...

raya dah dekat pun..kalah girl2~

nak cantik masa raya kan?

part3

lelaki kaki shopping....


p/s adakah anda lelaki pujaan wanita masa kini?

Monday, July 29, 2013

Toturial Kuih Raya_Peanut Butter Cup



Assalamualaikum...

cukup main sekrang semua dah mula upload gambar kuih raya kau!..

pandai buat ke pandai tgok?erkk....

ok hari ni hadek nak kongsi satu resepi kuih raya yang baru buat semalam,

nama kuih tu Peanut Butter Cup!..

kuih ni cukup main senang nak buat,rasa sekali pasti nak rasa 10 kali! sumpah tak tipu dikk oiiii....

ok cara nak buat dia senang je...


bahan utama mesti la cornflake yang yum! 

2.cokelat 

3.peanut butter

4.badam 

5.kacang

ok lepas barang semua dah ad,boleh mulakn projek!..

campurkan kesemua bahan2 tadi,lepas dah sebati boleh masukan ke dalam cup..

dan sejukan dalam peti sejuk selama 2jam,tak nak 2jam pun tak apa...


kalau nak cantik lagi,boleh la hias atas dia,buah cherry ke..apa ke kan!..


ok di atas kuih yang telah siap!..mudah simple senang jer...

yang mana jejaka dekt luar sana jangan malu nak try buat..kikiki~


Saturday, July 20, 2013

Ucapan Puasa Tak Berapa Nak Jadi Sangat!




Assalamualaikum...

ok apa yang nak kongsikan adalah aktiviti sebelum puasa~ yang sangat best

ucapan puasa yang tak berapa nak jadi sangat! erkk...

Part 1



Park 2



Thursday, July 18, 2013

Free Pre Wedding! Jum Terjah~




Assalamualaikum...

ada tak yang berminat dengan Free pre wedding saya buat ni??kalau berminat boleh Pm 

saya untuk maklumat lanjut mengenai Free pre wedding ni...

10 yang terawal yang booking wedding korang,akan mendapat Free pre wedding!!...


dan sekarang hanya tinggal 4 seat lagi... 

sapa cepat dia yang dapat! lalalaalallal.....

ada term and condition

untuk maklumat lanjut boleh call/whatsapp @amirnaufalphotography 017-6724698 atau 

saya pun boleh....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...