Followers

Tuesday, September 24, 2013

Air Batu Campur Paling Sedap Di Melaka!





Assalamualaikum....

yeahhhh dapat jugak makan air batu campur yang pamousssss! di melaka...

selama ni jalan je depan kedai tu,tak pernah nak singgah...

kali ni singgah jugak! Big Bowl Ice nak try nak try nak try...

baiklah! abc yang aku pilih Milk snow ice,main bedal ajooooo....

dia tak guna ais,dorang gunakan susu,cokelat,sama kacang...perhhh terbaikkk!

kalau panasss2 sodapp~






 sonokkkk! harga pun boleh tahan....

lai2 orang melakau yang tak pernah singgah sini,try Abc BIG BOWL ICE

Lokasi : Bukit cin outlet melaka atau taman merdeka permai outlet

Thursday, September 12, 2013

Omar Borkan Malaysia!





Assalamualaikum!....


Omar borkan sangat kan!... paling cantik dekat malaysia,ramai gadis2 yang suka!...

Syed fairul al Mashoor nama sebenarnyaaa... model dari dubai ;P

tempoh hari mai KL mahu shoot ini orang! pakai serban,kira macam icon laaa kan!


macam adik abg plak kan! 



okeey yang ni amir naufal sama pak arab!... muka dorang pun macam nak sama arab2 gitu!..

Shoot1


Shoot2

Shoot3


Photographer @Amirnaufalphotography 

Thursday, September 5, 2013

Senyum Itu Sedekah






Assalamualaikum...

senyum kambing bek bek bek!...

lama gila tak amik gambar macam ni! senyum nampak gigi 

terasa berkeyakinan walaupun gemuksssss sikit! erkkkk...


senyum la wahai sahabat,senyum itu sedekah...

jangan nak senyum lebih2,nanti orang pikir kau gilaa plakkk!...

apa2 pun selamat bersenyum...jangan masam2 nanti tak maniss di pandang orang,gituuuu~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...