Followers

Friday, May 9, 2014

Photoshoot Bersama 3 Anak Kucing Yang Masih Dara~





Assalamualaikum.....

lama sangat abam tinggalkan blog ni..sampai tak ada masa nak update aktiviti abam ni ahhh...

semua pasal INTAGRAM kalau xde dia aku focus blog jer huhuhu...

sebab IG lebih pantass nak update gambar2 terkini gituuuuu~
  
daaaaaaa....

meh aku nak kongsi lusa lepas aku buat photoshoot bersama anak2 bulusss!

perhhhh memang ssh nak bagi dorang cantik,dan control ayu erkkkk...

almaklum laa anak2 saya semua Ferempuan eh.. jgn cuba nak kahwin kan anak the lelaki 

korang dengan anak i erkkk.

dekat atas tu laa hasilnyaaaaaa...

puas hati sangat yeahhhh!! dapat gambar yang berHD bersama anak2 kucing aku...

terima kasih kepada Photographer yang sudi shoot abam ni eh...

jasa mu akan ku kenang sampai bila2 miawwwww~


P/s Catlover suka ke tidokk??ke ada yang piglover yang bace ni eh eh eh~



Friday, May 2, 2014

Mak dan Abah



Assalamualaikum 

Alhamdulillah dada ni rasa lapang dapat melihat mak dan abah Semakin sehat

Punca Mak:  kurang garam dalam badan,pada hari ahad aku datang,ingat mak tidur...rupaanya2 mak Tak sedar...

Dalam keadaan yang cemas,Masa tu Dr ckp kena masuk ICU urmmmm....




Dalam hati kecil aku Hanya mampu berdoa,dan terus berdoa untuk mak...Moga sedar... 




Dalam masa yang sama plak ayah aku plak,kena Tahan wad disebabkan,kurang oxygen dalam badan.. dr cakap terlalu banyak fikir,"stress"


Alhamdulillah hari ni aku lagi masa dapat melihat ABAH dan MAK dorang dah Semakin sehat...Syukur Ya Allah...

Terima kasih sahabat2 yang mendoakan ABAH dan MAK saya,Syukur alhamdulillah....

P/s Sayang Mak dan Abah



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...