Followers

Saturday, June 28, 2014

Botak Itu Cun




Assalamualaikum...

siapa cakap botak tu taik cun?ah ah ah mmg tak cun pun... menangis tak berlagu sebab dah botak!

haihh keputusan yang sangat susah dan berat erkkk...

botak oh botakk...dah dogol kepala aku,sbb nak botak punya pasal...

tak apa,alhamdulillah jimat wax-gitu~


nahhh atas itu wajah baru ku,nampak lebih suci dan bersih lagi2 bulan puasa kan!

ada yang kata botak cantik,ada tak cantik...

terpulang pada masing2,nak style macam mana...

dah berapa lama aku dah tak botak,last sekali masa sekolah rendah,itu pun ayah aku suruh botak...

tetiba terbuka hati ni nak botak napa eh...(tertanya2 sampai sekarng)

eh kalau yang ferempuan nak botak pun boleh jugak,tak salah,fesyen kan kan... 

tiru la gaya abang ni eh eh eh...

eh sudah esok nak 1st puasa,abang nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam di muka bumi ini...



Tuesday, June 24, 2014

Bercuti Di Universal Studios Singapore #USS




Assalamualaikum....

memandangkan puasa pun sudah dekat,JOB pun sudah close!

apa lagi Yokk pergi bercuti di singapore yeahhhhh~

1st time aku masuk singapore,kelasss masuk obersea gitukan!

mesti ramai dah tahu tempat yang fofulasss iaitu,#USS Universal Studios Singapore

yaa,aku sudah jejak kaki dekat situ,gigil kaki sama perut masa masuk..

tengok atas ada roller coaster terus perut rasa sakit..rasa nak berry jer erkkk

sudah! cakap banyak bukan ada orang nak melayan aku punyaa cakap..

meh aku kasi shared sikit gambar masa dekat USS





Game 1st yang paling best dan paling boleh buat orang terberanak ni la game dia! mummy ride
aku pecah record 2kali naik.. tetiba jadi berani plak naik benda ala ni...so seram,dan erkkkk
.
.
.


Transfomer pun best jugak! i likeee nora bagi 10 bintang,sangat2 best memang osemmm u allss!,game macam rollercoaster tapi dia 3D or 4d tak silappp
.
.
.


Shrek 4D 

Light camera action


Ok ni mad dia,kalau kita tengok dalam map ni,memang besar dan tak akan sempat nak main semua..
.
.
.










banyak game sebenarnyaa tak dapat nak upload,nasib la pergi hari isnin,lagi2 pergi dah lambat..

jam 2 baru sampai USS,memang rush gila2...main semuaaaaaa...

alhamdulillah dapat la game 8 macam tu,memang puas hati gila pergi USS

rasa tak puas,next time nak pergi lagi,nak pergi awal pagi,baru dapat main banyak game dekat USS..

harga sekali masuk 70dollar,tapi ada orang dalam dapat la 55dollar kau hadooo?

ok next!

Thursday, June 19, 2014

Jum Balik Ke Banglah,Dengan IC Yang Baru ituuu~




Assalamualaikum!

Haishh rasa nak terberanak tengok gambar IC yang baru buat hari tu... Terasa hinanyaa diriku ini erkkkk.....

Kalau sapa yang ingat lagi Dulu 2tahun lepas Kalau Tak silap,aku pernah cakap nak tukar IC baru yang dulunyee darjah 6 punyaaa IC... 

Katanyaaaa nak buat baru!

Tapi tahun 2014 baru aku dapat buat,dan Ada masa nak pergi..,

Malang sekali hasilnyaa gambar,sangat Tak HD! Tak menarik dan Muka aku sangat Hitam ok! Sangat la kelakar

Dah Macam orang banglah nak balik negara asal gituuu~ 

Apa kan dayaaaa,Jum layan gambar IC aku yang cute ituuuu~ 


Sekian terima la kasih!

Thursday, June 12, 2014

lelaki geek kembali semula! Yeahh bebeh





Assalamualaikum sahabat!

Bergitu sedih dan sepi blog abam ni,rasa Macam dah penuh dengan semak samun erkkk.....

Alhamdulillah hari ni dapat update blog jua eh~ 

Baik la,Kira entry ni Macam nak Kenal2 semula la kan,disbbkan lama sgt Tak update gituuuu...

Macam ni ok Macam ni... Ok lupa dah nak buat ayat yang Macam mana erkkk...

Meh abg Kenal kan Dgn diri abg ni,eh Dulu adik,sekarang dh jadi abang almaklum laa Umur pun dan 23 tahun...
Kena la sedar diri dah Tua lalalalalal~ 

Jadi Macam ni ceritanyaaaa...

Aku rindu blog ni! Lelaki Geek Mula hidup semasa 2010... 

Ok itu sahaja berita hari ni...

Terima satu Santapan cuci mata gambar dekat bawah ni ehh...

Jangan nak muntah2 sangat,erkkkk......




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...