Followers

Sunday, July 27, 2014

Ucapan Raya Yang Maha Mulia Abang Lelaki Geek





Assalamualaikum...

Alhamdulillah esok sudah raya! sudah pastinyee aku rindu time ramadan hukhuk

moga tahun depan akan dapat berjumpa lagi ya ramadan...

dengan kesempatan ini abam nak ucapakn selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin

kepada yang mengenali diriku ini yee..

almaklum la kita ni suka bergurau,dalam gurau2 tu ada terkasar sikit...mungkin ada yang terasa kan..

harap dapat di ampun ye.. kosong kosong eh macam kiki ah kau hadooooo!!


aku sediakan 2 kad raya ni ah! baru lepas photoshoot bersama amir naufal photography

bertemakan Pallet,rustic concept... by Lelakigeek ok kau jangan main2 aku buat benda pallet ni makan masa...

alhamdulillah tercapai impian ak nak buat pallet macam ni,nak guna kahwin pun boleh 

Pelamin ke,Photobooth ke, i all akan open price nanti yeahhhh


yang paling best tak payah pergi studio mano2 sebab ni studio dalam rumah ajoo!! best!

photo yang the best dari @Amirnaufalphotography 0176724698

Pallet,Rustic Concept By Lelakigeek 0173541949

Sunday, July 6, 2014

Sesal Separuh Nyawa-Alyah




Assalamualaikum....

Sesal separuh nyawa fuhhhh! sedih punya cerita hari ni...

kita baru tahu lagu alyah yang terbaru keluar bulan 6 tempoh hari....

1st dengar perhhhh cair kejappp...

den terus jadi layu dan separuh nyawa dekat alyah punya lagu baru ituuuu...





Click Video HD Sesal Separuh Nyawa-Alyah


dan alyah pun dah pakai tudung,sangat cantik 

dan lagi kita suka sangat alyah berhijab,cantik dan menawan... (bersinar2 mata)

lagi alyah bawak lagu sesal separuh nyawa, banyak maknanyaa... cer try tengok lirik dia

jangan kau teresak2 baca nnt ehhh...

video clip dia sangat best HDDDD tak puas tengok,ni aku dah jadi gila bayang plak erkkk

ok laa takat ni sahajo lagu abg boleh share sesal separuh nyawa by Alyah love you so much gituuuu~

untuk lagu ni abam bagi 6 bintang


p/s selamat berpuasa kepada seluruh umah islam ramadan 2014




Wednesday, July 2, 2014

Bagi Anak Dekat Budak Lelaki Sebelah Pintu




Assalamualaikum....

terima kasih daun keladi kepada hijami Li sudi terima anak kucing dari aku eh...

kucing dah banyak sangat sebab tu nak kena bagi olang,

next ada lagi nak keluar risau tengok si Rizky asyik veranakkk ajerr...

kuat nafsu dia eh..


Bye anak kucing tanpa nama,pergi la kau dekat papa baru yeee...

nanti papa baru bagi susu baik punyaaaa...

siapa nak kucing?Insyallah kalau hati ni terbuka nak bagi...

aku rojer kepada semua catlover di muka bumi ini~

sekian berita dari minal FM krik krik krik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...