Followers

Tuesday, January 28, 2014

Sudi Awak Jadi Isteri Saya?





Assalamualaikum....

Oppsssss! gitu kan...tajuk tak kena dengan entry! who care?ehhh... hari ahad lepas team @Amirnaufalphotography 

ada shoot di batu pahat! yeahhh tak pernah lagi jejak dekat situ...

kalau boleh semua wedding tiap negeri tiap pelusokkk aku nak rasa nak shoot!...

macam best jer macam sonok dapat jumpa tempat baru,rasa freshhh gitu!...

almaklumlahh saya orang melakaauu..urmm....

nahhhh! baru dapat up satu gambar untuk tontonan semua! yeahhhh... couple ni sangat sporting gila2 punya otak ni!...

saya suka,sebab saya otak gila2 jugakkk krik krik krik...

nak tengok gambar lain boleh CLICK Amir Naufal Photography

ni baru Part 1 untuk the wedding Wan Baihaqi + Aisha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...