Followers

Tuesday, March 4, 2014

My Birthday BOY Lelaki Geek 23




Assalamualaikum...

alhamdulillah,hari ni genap sudah umur aku 23 tahun!!! fuhhhh

makin tua aku ni,sedih plak pikir pasal umur ni....

arghhhhh!!











jauh dah perjalanan aku,macm2 pengalaman,dugaan yang aku lalui.

sekarang otak aku perlu jadi lebih matang,untuk masa depan negara dan bangsa! eh?

dri segi fizikal tak mantang xpe,janji hati senang huhuu...


kesusahan banyak mengajar aku utk jdi orang yang berguna,


erkk tak ada orang nak bagi aku hadiah ke?sedihhhh~
apa2 pun thanks you!!! so much kepada sahabat2 yang sudi wish bday boy ni ahhhhh...

doakan saya akan lebih maju


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...